رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بی دلیل ajail کردن Matris

Soheilk2

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Joker.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:MaTriS.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: faraazi.king.png

• توضیحات: من یکی از ممبر هارو با گان کشتم و یارو کال 110 داد و من /Q کردم به دلیل بالا بودن پینگم چون خارج از کشورم مجبورم با وی پی ان کانکت شم و لگ میشم و ادمین MaTris بی دلیل و مدرک 360 مین بندرو ajail کرده لطفا ریسدگی کنید

• مدارک (فیلم یا عکس): 

ویرایش شده توسط Soheilk2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز.

لطفا به جای اینکه وقت ادمین رو بگیرید سعی کنید خودتون رو درست کنید که اینکار هارو انجام ندهید.

فیلم:

http://s9.picofile.com/file/8306896800/avc_bandicam_2017_09_19_21_35_00_311.mp4.html

و بله به خاطره لگ  /Q دادید؟

اینم عکس از /Q که /Call 110 هم در کار نبوده.

کلیک کنید

امیدوارم دیگر از شکایت های الکی پرهیز کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اولا شما رو ای دی faraazi.king اسپک بودی و دوما من خودم بالا نوشتم یک پلیرو زدم اول درست بخون بعد یاد بده وقت ادمینارو بگیریم یا نگیریم 

مدرکی هم که دادین به من ربط نداره شما بدون اینکه بدونی طرف call 110 کرده یا نه ajail میکنی 

لینک به دیدگاه

به نام خدا.

1.بنده گفتم مگر کسی رو نزدید؟ لطفا با دقت نوشته های بنده را مطالعه کنید.

2.طرف مقابل از Call 110 استفاده کرده؟ مثل اینکه اسکرینی که بنده دادم رو ندیدید بنده عضو پلیس هستم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...