MILADemon ارسال شده در March 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. بنده 3 روز بن شدم به دلیل توهین به ادمین ولی من معتقدم توهین من شدت پایین بوده نه بالا و 120Min طبق قوانین باید mute میشدم. لطفا اگر ادمین مربوطه مدرکی مبنی بر توهین شدت بالا بنده دارد ارئه دهد • مدارک (فیلم یا عکس): UCP 5 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 با سلام و احترام @MILADemon شکایت شما در حال بررسی می باشد. @Zack ادمین محترم 24 ساعت فرصت برای ارسال مدارک رو دارا هستید. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zack ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 با سلام و احترام. مدارک برای سرپرست ارسال شد. 1 1 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ادما به مرور زمان عوض میشن ولی تو خودت باش..... زمانی میاد که پشیمون میشی ولی دیره... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 سلامی مجدد @MILADemon شکایت شما تایید شد، آنبن شدید، ادمین مجازات شدند. * بسته شد * 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده