Original ارسال شده در March 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://www.uplooder.net/files/0d55d8979791d1081702e9c05ca46f5d/logs.zip.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: باسلام @Ali از وقتی که برگشتم به سرور، این کرش همراه من هست، گاهی اوقات که ریلاگ میدم مینویسه بازی کرش شد (کرش شدیم) (موقع اسپاون) و بازی بسته میشه و مجبورم از اول از لانچر بازیو اجرا کنم. گاهی اوقاتم این پیغام نمیاد و کلا سیستم هنگ میکنه و مجبور میشم که یه بار Sign Out کنم و دوباره وارد شم تا برنامه ها ریست شه. یکم برام آزاردهندس این مشکل گفتم اینجا بگم اگر راه حل یا مشکلی هست بهم گفته بشه، سپاس. گاهی اوقات این مورد پیش میاد و همیشه پیش نمیاد. ویرایش شده March 31, 2022 توسط Original 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در March 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2022 برای من هم خیلی پیش میاد 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Original ارسال شده در April 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 @ArSaCiA چند وقتی هست که یادم نیست برام اتفاق افتاده باشه شایدم من خیلی آنلاین نشدم و ریلاگ ندادم که اتفاق نیفتاده باشه، ممنون میشم پیگیری شه این کرش نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.