رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکلات میکروفن

iKamyar

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: mr.kamyar.png

- توضیح کامل باگ: هر روز چند بار بعد 1 2 ساعت بازی کردن وقتی می خواهم حرف بزنم میبینم صدام نمیاد و مجبور میشم از بازی خارج شوم و لانچر رو هم ببندم تا دوباره که آنلاین شدم صدام بیاد :|. دوباره 2 ساعت بعد هم این اتفاق می افته و دوباره باید این روند تکرار کنم ?

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چی بگم حقیقتا :)

ویرایش شده توسط iKamyar
  • دوست دارم که 1

Kamyar.png

iKamyar.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 دقیقه قبل، iKamyar گفته است:

- توضیح کامل باگ: هر روز چند بار بعد 1 2 ساعت بازی کردن وقتی می خواهم حرف بزنم میبینم صدام نمیاد و مجبور میشم از بازی خارج شوم و لانچر رو هم ببندم تا دوباره که آنلاین شدم صدام بیاد :|. دوباره 2 ساعت بعد هم این اتفاق می افته و دوباره باید این روند تکرار کنم ?

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چی بگم حقیقتا :)

من چند باری فقط پس از مدتی مایک میدم صدام میره ولی دیگه صدای بقیه رو ندارم نمیدونم چرا ?

Solo is better                       

Arshiya.png 

Namju.png

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hello گفته است:

من چند باری فقط پس از مدتی مایک میدم صدام میره ولی دیگه صدای بقیه رو ندارم نمیدونم چرا ?

اینم واسه من پیش آمده

• دوست دارم که 1

Kamyar.png

iKamyar.png

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Farab گفته است:

وقتی F2 میگیری پایین سمت چپ علامت میکروفن خط صافه یا خیلی نا منظم؟

وقتی که صدام میاد منظم ولی بعد دو ساعت تو بازی بودن صاف میشه و متوجه میشم که صدام نمیاد. دیگه لانچر می بندم تا دوباره درست شود و بتونم حرف بزنم

Kamyar.png

iKamyar.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، iKamyar گفته است:

وقتی که صدام میاد منظم ولی بعد دو ساعت تو بازی بودن صاف میشه و متوجه میشم که صدام نمیاد. دیگه لانچر می بندم تا دوباره درست شود و بتونم حرف بزنم

فکر کنم مشکل میکروفونته چون خودم تجربه داشتم هدست قطع بشه لانچر میبندم دوباره باز میکنم

هدستت میتونه مشکل داشته باشه میکروفونش قطع شه (فیکس بعد ۲ ساعت صاف میشه یا شده ۳ ساعت بعد بیشترم قطع کنه؟

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Farab گفته است:

فکر کنم مشکل میکروفونته چون خودم تجربه داشتم هدست قطع بشه لانچر میبندم دوباره باز میکنم

هدستت میتونه مشکل داشته باشه میکروفونش قطع شه (فیکس بعد ۲ ساعت صاف میشه یا شده ۳ ساعت بعد بیشترم قطع کنه؟

شده بعد 3 ساعت بعضی وقتی هم نیم ساعت بازی می کنی قطع میشه دوباره باید بیای :|

Kamyar.png

iKamyar.png

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
در در ۱۴۰۱/۱/۵ در 00:51، iKamyar گفته است:

این باگ رو هم تجربه کردم اصلا ربطی به هدفون نداره وقتی که چند تا اکانت رو انلاین کنید اینطور میشه. 

بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون...

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، MohsenGMG گفته است:

این باگ رو هم تجربه کردم اصلا ربطی به هدفون نداره وقتی که چند تا اکانت رو انلاین کنید اینطور میشه. 

من همیشه دو اکانت رو همون اول آن می کنم مشکلی نداره. حقیقتا دیگه مشکل بازی نیست چون جاهای دیگه هم قطع میشه

Kamyar.png

iKamyar.png

لینک به دیدگاه

ممکنه هدست یا هندزفری قطع و وصلی داشته باشه چون اگه GTA باز باشه و میکروفون رو وصل کنی نمیتونی از میکروفون استفاده کنی و باید از بازی خارج شی ولی میتونی بشنوی و فقط میکروفون این مشکل رو داره

• مرسی 1

????????????????????????????????????
faraz.png
ostadfaraz.png

Coach.png

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...
  • مؤسس

با سلام.

این باگ از لانچر نیست، احتمالاً از ویندوز شما یا میکروفون شماست. در هر صورت می توانید زمان انتشار AG:SAMP در آنجا هم تست کنید و اگر آنجا هم این مشکل را داشتید گزارش دهید.

بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...