iKamyar ارسال شده در March 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: هر روز چند بار بعد 1 2 ساعت بازی کردن وقتی می خواهم حرف بزنم میبینم صدام نمیاد و مجبور میشم از بازی خارج شوم و لانچر رو هم ببندم تا دوباره که آنلاین شدم صدام بیاد . دوباره 2 ساعت بعد هم این اتفاق می افته و دوباره باید این روند تکرار کنم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چی بگم حقیقتا ویرایش شده March 24, 2022 توسط iKamyar 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در March 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2022 در 5 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: هر روز چند بار بعد 1 2 ساعت بازی کردن وقتی می خواهم حرف بزنم میبینم صدام نمیاد و مجبور میشم از بازی خارج شوم و لانچر رو هم ببندم تا دوباره که آنلاین شدم صدام بیاد . دوباره 2 ساعت بعد هم این اتفاق می افته و دوباره باید این روند تکرار کنم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چی بگم حقیقتا من چند باری فقط پس از مدتی مایک میدم صدام میره ولی دیگه صدای بقیه رو ندارم نمیدونم چرا Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در March 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2022 در 3 دقیقه قبل، Hello گفته است: من چند باری فقط پس از مدتی مایک میدم صدام میره ولی دیگه صدای بقیه رو ندارم نمیدونم چرا اینم واسه من پیش آمده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 وقتی F2 میگیری پایین سمت چپ علامت میکروفن خط صافه یا خیلی نا منظم؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در March 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در 4 ساعت قبل، Farab گفته است: وقتی F2 میگیری پایین سمت چپ علامت میکروفن خط صافه یا خیلی نا منظم؟ وقتی که صدام میاد منظم ولی بعد دو ساعت تو بازی بودن صاف میشه و متوجه میشم که صدام نمیاد. دیگه لانچر می بندم تا دوباره درست شود و بتونم حرف بزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در 2 ساعت قبل، iKamyar گفته است: وقتی که صدام میاد منظم ولی بعد دو ساعت تو بازی بودن صاف میشه و متوجه میشم که صدام نمیاد. دیگه لانچر می بندم تا دوباره درست شود و بتونم حرف بزنم فکر کنم مشکل میکروفونته چون خودم تجربه داشتم هدست قطع بشه لانچر میبندم دوباره باز میکنم هدستت میتونه مشکل داشته باشه میکروفونش قطع شه (فیکس بعد ۲ ساعت صاف میشه یا شده ۳ ساعت بعد بیشترم قطع کنه؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در March 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در 20 دقیقه قبل، Farab گفته است: فکر کنم مشکل میکروفونته چون خودم تجربه داشتم هدست قطع بشه لانچر میبندم دوباره باز میکنم هدستت میتونه مشکل داشته باشه میکروفونش قطع شه (فیکس بعد ۲ ساعت صاف میشه یا شده ۳ ساعت بعد بیشترم قطع کنه؟ شده بعد 3 ساعت بعضی وقتی هم نیم ساعت بازی می کنی قطع میشه دوباره باید بیای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در April 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۵ در 00:51، iKamyar گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: هر روز چند بار بعد 1 2 ساعت بازی کردن وقتی می خواهم حرف بزنم میبینم صدام نمیاد و مجبور میشم از بازی خارج شوم و لانچر رو هم ببندم تا دوباره که آنلاین شدم صدام بیاد . دوباره 2 ساعت بعد هم این اتفاق می افته و دوباره باید این روند تکرار کنم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چی بگم حقیقتا این باگ رو هم تجربه کردم اصلا ربطی به هدفون نداره وقتی که چند تا اکانت رو انلاین کنید اینطور میشه. بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 در 19 دقیقه قبل، MohsenGMG گفته است: این باگ رو هم تجربه کردم اصلا ربطی به هدفون نداره وقتی که چند تا اکانت رو انلاین کنید اینطور میشه. من همیشه دو اکانت رو همون اول آن می کنم مشکلی نداره. حقیقتا دیگه مشکل بازی نیست چون جاهای دیگه هم قطع میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 ممکنه هدست یا هندزفری قطع و وصلی داشته باشه چون اگه GTA باز باشه و میکروفون رو وصل کنی نمیتونی از میکروفون استفاده کنی و باید از بازی خارج شی ولی میتونی بشنوی و فقط میکروفون این مشکل رو داره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 با سلام. این باگ از لانچر نیست، احتمالاً از ویندوز شما یا میکروفون شماست. در هر صورت می توانید زمان انتشار AG:SAMP در آنجا هم تست کنید و اگر آنجا هم این مشکل را داشتید گزارش دهید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده