Alpachino ارسال شده در March 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2022 وضعیت سرور پس از اد شدن اسکین جدید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 سم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۳ در 06:07، Alpachino گفته است: وضعیت سرور پس از اد شدن اسکین جدید دا ما پیل اسکین نداریم❤ 1 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۳ در 06:07، Alpachino گفته است: وضعیت سرور پس از اد شدن اسکین جدید ولی بنظر میاد اسکین جدیدا گرونه ولی خب جالبه نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در March 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2022 حق تو cnn همه اسکین ها مثل هم نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 حق نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 حققققق 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 من هنوز اسکین هارو ندیدم با این عکس بهتره بک ندم سرور 1 نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkeLa ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 عین حقیقته نقل قول ??? ???????? ?????? ?? ????? ?? ???? ??? ???? ???_______ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در April 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2022 عههه. CNN 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2022 آریَنو خوشحالیم که بعد مدت ها هنو زنده ای دادا 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2022 در 19 ساعت قبل، iErfaN گفته است: آریَنو خوشحالیم که بعد مدت ها هنو زنده ای دادا هنوزم اون پلیر قدیمی زندس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در April 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2022 آرین خیلی خیلی شباهت داره به سرور نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 دلم این روزای سرور رو میخاد 4 راه شلوغ بود وضعیت سرور این نبود هاستری به کسی فروخته نمیشد عدالت توی سرور بود . نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۱ در 23:44، ARAWMIXIA گفته است: دلم این روزای سرور رو میخاد 4 راه شلوغ بود وضعیت سرور این نبود هاستری به کسی فروخته نمیشد عدالت توی سرور بود . هاستری و... به کنار. رفیقای قدیمی مون مثل sobhan. visage. hajAta. saeed niko . aria.h . mohammad.47 و خیلی های دیگه باشن کافیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در 59 دقیقه قبل، Alpachino گفته است: sobhan فک کنم تعلیق شد در ۱ ساعت قبل، Alpachino گفته است: aria.h فک کنم اکانتشو فروخت در ۱ ساعت قبل، Alpachino گفته است: saeed niko قضیه داشت در ۱ ساعت قبل، Alpachino گفته است: hajAta قضیه داشت خیلیا غیر اینا رفتن... این جدیدیا کین دیگه نه ذرهای مرام معرفت نه ذرهای شعور... بهترین سال همون ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در 3 دقیقه قبل، 404 گفته است: فک کنم تعلیق شد فک کنم اکانتشو فروخت قضیه داشت قضیه داشت خیلیا غیر اینا رفتن... این جدیدیا کین دیگه نه ذرهای مرام معرفت نه ذرهای شعور... بهترین سال همون ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ بود داداش خودمم مث سبحان قضیه داشتم / بدم داشتم. منتهی توبه کردیم در 5 دقیقه قبل، 404 گفته است: در ۱ ساعت قبل، Alpachino گفته است: saeed niko قضیه داشت سعید قضیه نداشت. دیگه رفت سره خونه زندگیش با هم در ارتباطیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در 3 دقیقه قبل، Alpachino گفته است: سعید قضیه نداشت. دیگه رفت سره خونه زندگیش با هم در ارتباطیم شنیدم خودش ی کارایی میکرده جدا از arsa. دیگه پیگیر نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در هم اکنون، 404 گفته است: شنیدم خودش ی کارایی میکرده جدا از arsa. دیگه پیگیر نشدم خیخی تو کاراش ادمین بودم تو کارای سبحانم هلپر ولی جفتش حتی کارای خودم وقت تلف کردن بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در هم اکنون، Alpachino گفته است: خیخی تو کاراش ادمین بودم تو کارای سبحانم هلپر ولی جفتش حتی کارای خودم وقت تلف کردن بود نون توش نیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shapur ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۱ در 23:44، ARAWMIXIA گفته است: دلم این روزای سرور رو میخاد 4 راه شلوغ بود وضعیت سرور این نبود هاستری به کسی فروخته نمیشد عدالت توی سرور بود . آخ گفتی...منم دلم تنگ اون روزاس... زامبی رنجر و سلاتینو نگا نقل قول THEY SMILE IN MY FACE BUT IN THEIR EYES I SEE THE HATE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در May 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۳ در 06:07، Alpachino گفته است: وضعیت سرور پس از اد شدن اسکین جدید عجب 1 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۲/۱۶ در 21:21، 404 گفته است: فک کنم تعلیق شد فک کنم اکانتشو فروخت قضیه داشت قضیه داشت خیلیا غیر اینا رفتن... این جدیدیا کین دیگه نه ذرهای مرام معرفت نه ذرهای شعور... بهترین سال همون ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ بود نمیدونم بودی سال 2021 که یارو میومد دمه اسپری گدایی میکرد 200کا کاسب شه زجه میزد حالا ادمین 5 شده صداش هم مثلا کلفت میکنه شاخ شده..( هاستر شده)(گلد شاپ...)..... بگذریم..... ببین دو کلمه هست متضاد همن تو این 2 سالعدالت/ پولیکم خنده داره ولی باید درک کنیم بپذیریم تو این گیم سرور نه تو کله دنیا...... ویرایش شده June 12, 2022 توسط EzayE نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۱ در 23:44، ARAWMIXIA گفته است: دلم این روزای سرور رو میخاد 4 راه شلوغ بود وضعیت سرور این نبود هاستری به کسی فروخته نمیشد عدالت توی سرور بود . از اون دوران خیلیا هستن که دیگه تو جمع ما نیستن که خیلیاشون تو این عکس هستن نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 (ویرایش شده) در 27 دقیقه قبل، EzayE گفته است: نمیدونم بودی سال 2021 که یارو میومد دمه اسپری گدایی میکرد 200کا کاسب شه زجه میزد حالا ادمین 5 شده صداش هم مثلا کلفت میکنه شاخ شده..( هاستر شده)(گلد شاپ...)..... بگذریم..... ببین دو کلمه هست متضاد همن تو این 2 سالعدالت/ پولیکم خنده داره ولی باید درک کنیم بپذیریم تو این گیم سرور نه تو کله دنیا...... الان ک هیچی. طرف ۷ ماه پیش ۵ بود قبلش زیر دست خودم بود ویرایش شده June 12, 2022 توسط 404 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.