GodWorld ارسال شده در March 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام بنده دیروز متوجه شدم که از اکانت بنده کلاهبرداری شده. 2 تا از ماشین های بنده Sultan و NRG-500 از اکانت من دزدیده شده. بعد دوستان که به عنوان شاهد گزاشتم با اکانت من تماس گرفتن و متوجه شدن که داخل اکانت خودم نیستم و شخص دیگری داخل اکانت هست. بنده با اکانت دیگر وارد سرور شدم و بعد از تحقیق متوجه شدم که شخصی که داخل اکانت هست iSafa هستش. ایشون با اکانت بنده لاگین کرده و به طوره شانسی پسورد بازی که همون نیک نیم بنده هستش رو زده و لاگین کرده و وارد اکانت شده و اموال بنده رو دزدیده. شامل یک ماشین Sultan که سل داده شده به اکانت مولتیشون بنام: [Mohammadsafa] موتور NRG-500 که سل داده شده به اکانت مولتی شون: بنام: [2][Moahammadsafa] تمامی دوستانی که به عنوان شاهد گزاشتم با انها تماس گرفته بود و درخواست پول کرده بوده و همگی شاهد ماجرا هستن. • مدارک (فیلم یا عکس): از Money Log کاملا قابل مشاهده هستش. @OmidGH @Alireza خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی و ساده گذشت نکنید. 1 Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @GodWorld شکایت شما رد شد! طبق بررسی های انجام شده اکانت توسط خود شما به شخص داده شده و ما در قبال این مسئولیتی نداریم به علاوه شما باید سند و مدرک کافی داشته باشید و فقط Moneylog ملاک نمیباشد. +بسته شد یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده