BenyTITAN ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 سلام من امروز یه شماره خریدم 122-2221 ولی بعد از چند ساعت رفتم cnn تا پستم رفت دیدم شمارم عوض شده حالا نمیدونم چیکار کنم فقظ دارم حرص میخورم اگر میشه شمارم رو برگردونید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ در 23:00، BenyTITAN گفته است: سلام من امروز یه شماره خریدم 122-2221 ولی بعد از چند ساعت رفتم cnn تا پستم رفت دیدم شمارم عوض شده حالا نمیدونم چیکار کنم فقظ دارم حرص میخورم اگر میشه شمارم رو برگردونید عزیزم شما مطمعنی بعد اینکه شماره رو گرفتی دوباره شماره نگرفتی؟ چون شماره ی قبلیت عوض میشه ویرایش شده March 21, 2022 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 احتمال خیلی زیاد بعد از اینکه شماره را گرفتید آن را دوباره عوض کردید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده