BlaCkJusTiCe ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت حسش باشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دالم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوس دالم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12 بار نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 24 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مناسب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 @Er4an درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - آرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون که بران تکراری شده بود! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم یکبار امتحانش کنم و علاقه هم دارم به این فکشن! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول زیادی توش هست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8-10 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: Shayan • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سر به زیر ، حرف گوش کن ، جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از اسکینش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه ی خاصی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 6 بار نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 @NeVeR درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 @samangholizadeh درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - با مرام - فعال - گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چوم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 20 ( زیاد ) نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverLord ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه باحال و فعال شوخی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه و رفیقا توش هستن لیدر خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 @NorthBuffer درخواست عضویت شما رد شد، شما تنبیه اقلیت دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingjavad ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سعی میکنم تا جایی که ممکنه خوش اخلاق باشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): کل ساعات روز به صورت پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای گنگ وار و برای اینکه کمی پیشرفت کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه بهش دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMY ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17. • اسم واقعی: امیر. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و وظیفه شناس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (مثلا 12:00 - 04:00). • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برا خنده. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دلیل خاصی نداره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر رفیقام اینجان. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 @AmirMY درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - فعال - گانر - باتجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه بهم میگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 20 بار نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NitroEx ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پاکان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم شوخ و فهمیده ای هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول ─═हई ★ ƤαĸΛƝƓaʍε尺 ★ ईह═─ ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriianDeaD ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم شوخ و فهمیده ای هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 @NitroEx درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @AriianDeaD درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 @NorthBuffer درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMY ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17. • اسم واقعی: امیر. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و وظیفه شناس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (مثلا 12:00 - 04:00). • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برا خنده. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دلیل خاصی نداره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلیل خاصی نداره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: داغون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکندس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حال نداد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 @AliEvil درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @AmirMY درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در September 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2018 در در 11/6/2016 در 21:11، Ali گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:با جنبه حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):10:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه به این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جایه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در September 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2018 @Mamad0061 درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @amirt درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در September 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی بچه جالبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.