iMahDi ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 در 34 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: اون یه نفر هم که رجکت نکردم مولتی @Umbrella234بود اوردم برا سابلیدری منم قبلش اومده بودم نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 در 54 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: تنها لذت زمان لیدریم رجکت کردن اینا بود اولین کسی که تو زمان لیدریت ریجکت کردی من بودم زمانی تو تست بود اینطوری میکرد: 1-مجازاته فحاشی برای کسی که R5 NG رو داره و فحاشی شدت بالا باشه 2-اگر یدونه کاپ وانتد اشتباهی که ماله خودش نبوده رو بزنه ولی یارو شکایت نکنه و لیدر بفهمه مجازاتش چیه 3-مجازاته مشت کوبیدن به ماشین کاپ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 در 7 ساعت قبل، iMahDi گفته است: منم قبلش اومده بودم در 7 ساعت قبل، iRamtin گفته است: اولین کسی که تو زمان لیدریت ریجکت کردی من بودم زمانی تو تست بود اینطوری میکرد: 1-مجازاته فحاشی برای کسی که R5 NG رو داره و فحاشی شدت بالا باشه 2-اگر یدونه کاپ وانتد اشتباهی که ماله خودش نبوده رو بزنه ولی یارو شکایت نکنه و لیدر بفهمه مجازاتش چیه 3-مجازاته مشت کوبیدن به ماشین کاپ 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 در 8 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: این کارا کثیفه نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ در 20:12، Tommy گفته است: داستان 90% کسایی که اولین بار میخوان برن کاپ @Sepehr @SFC @HoxeiN @Bjorn @seprooz123 @MiladME @Aliherfei @iRamtin @iMatin @iAbolFazL @SiNa @SaLiOne @ORTEGA @Gibson @OddiN @MiladME تگ سفارشی قبول نمیکنی؟ من بعد ۱ سال هنوز بازم نمیتونم r2 ملایم بگیرم نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 به به نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 ورود به دسته ویژه فقط مختص به افراد بالیاقته و اولین نشونه ای که میشه ثابت کرد که لیاقتشو داره زیرکش نبودنه چون اگرم بخواد اینوایت بشه 2روز نشده همونایی که به خاطر فرد مجازات شده بودن خودشو بکس و رفیقاشون جوابشو با زیرکشی میدن به قول حاج آقامون مولانا... من زتو ام در این جهان، ذره ی انعکاس تو هرچه کنی به خود کنی، گر همه نیک و بد کنی روی یتیم را زمین، فتادنش ثواب نیست یا که پذیریم دراین، درگه و یا که رد کنی 2 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeStoR ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ در 22:33، iErfaN گفته است: ورود به دسته ویژه فقط مختص به افراد بالیاقته و اولین نشونه ای که میشه ثابت کرد که لیاقتشو داره زیرکش نبودنه چون اگرم بخواد اینوایت بشه 2روز نشده همونایی که به خاطر فرد مجازات شده بودن خودشو بکس و رفیقاشون جوابشو با زیرکشی میدن به قول حاج آقامون مولانا... من زتو ام در این جهان، ذره ی انعکاس تو هرچه کنی به خود کنی، گر همه نیک و بد کنی روی یتیم را زمین، فتادنش ثواب نیست یا که پذیریم دراین، درگه و یا که رد کنی عالی جوابشو دادی، ایول نقل قول Ah, shit here we go again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 هر کی لیاقتشو داشته باشه همون باره اول اینوایت میشه این چیزا هم به سرش نمیاد مگر اینکه خود لیدر بخواد رد کنه نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ در 14:20، iRamtin گفته است: اولین کسی که تو زمان لیدریت ریجکت کردی من بودم زمانی تو تست بود اینطوری میکرد: 1-مجازاته فحاشی برای کسی که R5 NG رو داره و فحاشی شدت بالا باشه 2-اگر یدونه کاپ وانتد اشتباهی که ماله خودش نبوده رو بزنه ولی یارو شکایت نکنه و لیدر بفهمه مجازاتش چیه 3-مجازاته مشت کوبیدن به ماشین کاپ نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ در 13:21، Rasputin گفته است: تنها لذت زمان لیدریم رجکت کردن اینا بود ++++ نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در March 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2022 در 8 ساعت قبل، Captain گفته است: هر کی لیاقتشو داشته باشه همون باره اول اینوایت میشه این چیزا هم به سرش نمیاد مگر اینکه خود لیدر بخواد رد کنه دقیقا نمونش خودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در June 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ در 20:16، Captain گفته است: هر کی لیاقتشو داشته باشه همون باره اول اینوایت میشه این چیزا هم به سرش نمیاد مگر اینکه خود لیدر بخواد رد کنه نه داش نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 16, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ در 20:16، Captain گفته است: هر کی لیاقتشو داشته باشه همون باره اول اینوایت میشه این چیزا هم به سرش نمیاد مگر اینکه خود لیدر بخواد رد کنه هرچیزی به وقتش جالبه، وقتش که بگذره دیگ با یه تاکسی رفتن برات فرقی نداره این بکس کشیا اینش بده 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2022 در 2 ساعت قبل، Asli گفته است: هرچیزی به وقتش جالبه، وقتش که بگذره دیگ با یه تاکسی رفتن برات فرقی نداره این بکس کشیا اینش بده آفرین وقتی دیگه ذوقی شور هیجان برای آدم نداره فرق نمیکنه کجا باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maznun ارسال شده در June 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ در 20:12، Asli گفته است: داستان 90% کسایی که اولین بار میخوان برن کاپ @Sepehr @SFC @HoxeiN @Bjorn @seprooz123 @MiladME @Aliherfei @iRamtin @iMatin @iAbolFazL @SiNa @SaLiOne @ORTEGA @Gibson @OddiN @MiladME تگ سفارشی قبول نمیکنی؟ حقیقت محض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2022 در 4 ساعت قبل، Asli گفته است: هرچیزی به وقتش جالبه، وقتش که بگذره دیگ با یه تاکسی رفتن برات فرقی نداره این بکس کشیا اینش بده باید یاد بگیرید که از اتفاقات تکراری خسته نشید اینجوری زده نمیشید همین.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 در 6 ساعت قبل، iKamyar گفته است: باید یاد بگیرید که از اتفاقات تکراری خسته نشید اینجوری زده نمیشید همین.... نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 در 7 ساعت قبل، iKamyar گفته است: باید یاد بگیرید که از اتفاقات تکراری خسته نشید اینجوری زده نمیشید همین.... ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 در 15 ساعت قبل، Asli گفته است: هرچیزی به وقتش جالبه، وقتش که بگذره دیگ با یه تاکسی رفتن برات فرقی نداره این بکس کشیا اینش بده آره دیگه هر چیزی تا یه تایم برا آدم جالبه و خب بکس کشی و دیگه نمیشه کاریش کرد نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در June 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ در 23:03، Sepehr گفته است: دقیقااااا، من اصلا بخاطر همین هاستری گرفتم، کُلی تایم زدم رد شدم فشار خوردم رفتم هاستری خریدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در 14 ساعت قبل، WiD گفته است: حقیقتا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ در 20:12، Asli گفته است: داستان 90% کسایی که اولین بار میخوان برن کاپ @Sepehr @SFC @HoxeiN @Bjorn @seprooz123 @MiladME @Aliherfei @iRamtin @iMatin @iAbolFazL @SiNa @SaLiOne @ORTEGA @Gibson @OddiN @MiladME تگ سفارشی قبول نمیکنی؟ نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Virgil ارسال شده در June 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ در 20:12، Asli گفته است: داستان 90% کسایی که اولین بار میخوان برن کاپ @Sepehr @SFC @HoxeiN @Bjorn @seprooz123 @MiladME @Aliherfei @iRamtin @iMatin @iAbolFazL @SiNa @SaLiOne @ORTEGA @Gibson @OddiN @MiladME تگ سفارشی قبول نمیکنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.