JeRjiS ارسال شده در September 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت پرسنل سرور ارساکیا عزیزان دل بنده بن شدم به دلیل چت از ادمین نسترن ایشون مشکلی ندارن ادمین گلی هستن ولی مشکل از باگ سرور بود ما 4 نفری پینت بال بودیم بنده چن ثانیه ای اف کا کردم (alt-tab) وقتی اومدم تو بازی دیدم باگ خوردم و دارم از زمین بازی میافتم بعدش افتادم تو اون جاده بین راه یه شیشیه نوشیدنی هم دستم بود با دوستان توی تیم اسپیک بودم و گفتم چیکار کم چرا اینطوری شد گفتن خودت بکش باگ خوردی دوباره میای تو پینت بال اومدم برم خودمو بکشم که ادمین نسترن گل بنده را بن کردن شواهد موجوده که بنده کامل توی پینت بال بودم از زمان چتا و همون صفحه ای سرور که تایم پینت بال و مقدار کیل هم روی اس اس موجوده دوستان عزیز هم که به عنوان شاهد یاد شدن کامل و بدون شک شاهد هستن و میتونن دفا کنند و شهادت خود را با فیلم و مدارکی که از پینت بال از من دارند را اراعه کنند بنده کامل در جریان وارن های که از بنده برای ایشون نمایش داده هستم ولی ایشون مقداری تعمل میکردن رو من اسپک میشدن مشاهده میکردند که من چیت ندارم فقط در پینت بال باگ خوردم و افتادم اونجا بنده ادمین نسترن دوس دارم ادمین گلی هستند اما این مشکل سو تفاهم بوده و امکان حل کردنش موجوده اگر لازم بود بگید که به دوستان بگم مدارک و شواهد خودشون رو اراعه کنند با تشکر از تیم خوبتون • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 16, 2017 توسط hossein1241379 لینک گذازی اشتباه ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2017 با سلام ادمین مورد نظر 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در September 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2017 @hossein1241379 با سلام. مدارک و توضیحات لازم جهت بررسی به مدیریت محترم مجموعه @Danial ارسال شد. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در September 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2017 (ویرایش شده) با سلام خدمت تیم کارکنان و اعضا ببخشید که این پست ربطی به بنده نداره ولی دخالت میکنم خواستم بگم بنده هم امروز توی پینت بال بودم که یه دفعه دیدم همین طوری شدم و رفتم به یه روستا و یه شیشه اومد دستم سریع زنگ زدم به اقای Mr_Mamad که با هم پینت بال بودیم گفتم اینجوری شد گفت که فقط فیلم و عکس بگیر که بن شدی مدرک داشته باشی و به یکی از لیدر های محترم سرور هم زنگ زدم که ایشون هم همینو گفتن و گفت که خودکشی کن و خوشبختانه ادمینی انلاین نبود و تایم پینت بال تموم شد و من ریپورت هم دادم ولی ادمینی نبود و اقای Mr_mamad از بنده درخواست کرد که مدارک ام رو بزارم که ایشون ان بن شه . http://s8.picofile.com/file/8306667476/Bug.avi.html بازم بابت این که این شکایت به من ربطی نداشت و دخالت کردم شرمنده. AliKeRmaN ویرایش شده September 17, 2017 توسط Alikerman1 1 Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miomi ارسال شده در September 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2017 منم اینطور شدم مدرک : http://s8.picofile.com/file/8306671050/AAAAA.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpeedNeveR ارسال شده در September 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2017 سلام این یک باگه جدید هست فکر کنم که بعضی موقع ها تو پینت بال ( بعضی موقع ها نه زیاد ) رخ میده و تنها راهش هم خودکشیه که ممنون میشم اگر درستش کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در September 25, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2017 سلام خسته نباشید ببخشید تایم شکایت 16 سپتامبر بوده خیلی وقته تایمش گذشته جواب شکایت چی شد؟ ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 با سلام طبق بررسی های انجام شده به دلیل باگ بودن این موضوع شما رفع محرومیت شدید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده