P4rs4 ارسال شده در September 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: با سلام بنده تو House ام بودم میخواستم Event سوال و جواب بزارم Buff high-level داشتم تموم شد دیدم آقایه Hellboy بن دادن من تا به حال در عمرم بن نشدم و نخواهم شد!!! ایشون چه ادمینی هستن که فرق Buff رو با Cheat نمیدونن؟ بنده از ایشون شکایت دارم امیدوارم آقای MaCaVeL رسیدگی کنند... و اینکه من فردا (25شهریور) در تورنامنت هستم اما بن شدم... لطفا رسیدگی بشه!!!! باز هم Ss بخواید دارم و قرار میدم. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 15, 2017 توسط P4rs4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2017 با سلام شکایت شما قبول شد. ( اخطار لازم را دریافت کردند و شما رفع محرومیت شدید. ) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده