Rony ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی یکی startlesson/ میکنه و بعد کرش میشه فرد متقاضی دیگه نمیتونه بره پیش معلم دیگه و همون لایسنسو تست بده و ناچاره ریلوگ بده وقتی میخوایم تستو استارت کنیم با ارور زیر مواجه میشویم (معلمی که تستو استارت کرده طبق گفته خودشون کرش شدن) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بالا کامل گفتم این فیلد اضافیه به نظرما ویرایش شده March 5, 2022 توسط Rony پت زدم !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 (ویرایش شده) بعد کرش /stoplesson بزنید درست میشه فکر کنم اگر نشد به لیدر بگید استاپ کنه اگه بازم نشد دیگه اگه ویرایش شده March 5, 2022 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در March 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 عذرخواهی میکنم قوانین جدید فکشنو خوب نخونده بودم باگ نیست این هر شخصی که روی یک نفر StartLesson/ زده است باید همان شخص روی آن نفر StopLesson/ بزند مگر اینکه شخصی که Start زده است اجازه Stop را به شما بدهد یا شخصی که Start زده از بازی خارج شده و بعد از 15 دقیقه به بازی بازنگردد. (در صورتی که از بازی خارج شده بود StopLesson شخص مورد نظر Fail محسوب می شود) !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده