Aboll ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:همه چی واضح هست در تصویر من فهمیدم ایشون چیت میزنند ریپورت دادم و ایشون به من فوش دادند من این عکس رو بعد مدت ها پیدا کردم • مدارک (فیلم یا عکس): ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی گرامی @khel1386 شکایت شما رد شد. طبق قوانینه عمومی سرور مدارک تا 7روز دارای اعتبار و صحت میباشند و بعد از 7روز مدارک فاقد اعتبار میباشند. اما اگر هنوز فرد خاطی را به استفاده از برنامه های تقلب اتهام میکنید میتوانید با دستور Report/ با بنده در ارتباط باشید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده