Qaribe ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من وینر ایونت شدم و ایشون گفتن تا شب میزنم ولی من ۲ روز صبر کردم ولی پولی نزدن • مدارک (فیلم یا عکس): https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0147_2rq2.jpg اگر پول رو زدن و پول از این اکانت خارج شده شکایت رو رد کنید ویرایش شده February 26, 2022 توسط Jepeto 1 1 من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Jepeto شخص خاطی 24ساعت مهلت ارسال مدارک و دفاعیه دارد و درصورته ارسال نکردن مدارک مجازات خواهند شد. Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در February 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2022 با سلام و درود جایزه اونت به بازیکن داده شد سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی گرامی @Jepeto شکایت شما رد شد. شخص مربوطه در اولین فرصت جایزه ی مسابقه را به حساب شما واریز کرده است. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده