404 ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 سلام خدمت همه دوستان یه راست میرم سر اصل مطلب، بد نیست یکم انصاف داشته باشیم. هر روز تو فروم میبینیم که تعداد زیادی شکایت از تیم کارکنان علی الخصوص هلپرای عزیز شده که بیش از 90 درصدشون برای اذیت کردن این عزیزان هست. برای مثال /N میده و مجازات ها رو میپرسه. مگه مسئول رسیدگی به شکایاتی که میای میپرسی مجازات فلان کار چیه؟ اگه واقعا برات سوال شده برو از فروم ببین دیگه شکایت کردنت واسه چیه؟ یا میان شکایت میکنن که ادمین گوتو بی مورد کرده. خب این گوتو کردن واقعا بهت آسیبی رسونده؟ یا جلوی معاملتو گرفته؟ خیلی بی انصافی هست. داره پول خرج میکنه، زمان میزاره انرژی میزاره که به یه رنک برسه. اونوقت بخاطر یه سوال بی اهمیت شما، یا اشتباه کوچیک کل زحمتاش دود میشه میره هوا. این دوستی هست که می مونه. شما با انجام این کار فقط خودتون رو پیش پلیر های دیگه و تیم کارکنان خراب میکنید ! 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 احسنت نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 دمت گرم، واقعا حرفت درسته یه گوتو که هیچ آزاری نمیرسونه شکایات الکی یا سوال هایی که جوابشو از قبل میدونم رو میپرسم، طرف میپرسه prods بیز چطور عوض میشه هیچ جا ننوشته فقط خودش میدونه شکایت میکنه برای آزار و اذیت، من خیلی وقتا میبینم بعضی ها روزی بیشتر از ۲۰تا هلپمی میدن توی تمام ۲۰تا هلپمی ها یک سوال میپرسن که فقط مچگیری کنن، یه حروف اشتباه می نویسیم سریع پست میزارن فینگلیش اشتباه زشته نکنین 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در February 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: زشته نکنین اینکه بازی هست یه روز بالاخره دیگه همدیگه رو نمیبینیم. بهتره برای هم خاطرات خوش درست کنیم. نه اینکه فقط یادمون بمونه فلانی باعث شد چند ماه تلاشم از بین بره ویرایش شده February 25, 2022 توسط 404 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 در 16 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: دمت گرم، واقعا حرفت درسته یه گوتو که هیچ آزاری نمیرسونه شکایات الکی یا سوال هایی که جوابشو از قبل میدونم رو میپرسم، طرف میپرسه prods بیز چطور عوض میشه هیچ جا ننوشته فقط خودش میدونه شکایت میکنه برای آزار و اذیت، من خیلی وقتا میبینم بعضی ها روزی بیشتر از ۲۰تا هلپمی میدن توی تمام ۲۰تا هلپمی ها یک سوال میپرسن که فقط مچگیری کنن، یه حروف اشتباه می نویسیم سریع پست میزارن فینگلیش اشتباه زشته نکنین خیلی ببخشیدا خود شما نبودی دو صفحه از تاپیک شکایت از ادمینا رو پر کرده بودی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۶ در 17:38، 404 گفته است: سلام خدمت همه دوستان یه راست میرم سر اصل مطلب، بد نیست یکم انصاف داشته باشیم. هر روز تو فروم میبینیم که تعداد زیادی شکایت از تیم کارکنان علی الخصوص هلپرای عزیز شده که بیش از 90 درصدشون برای اذیت کردن این عزیزان هست. برای مثال /N میده و مجازات ها رو میپرسه. مگه مسئول رسیدگی به شکایاتی که میای میپرسی مجازات فلان کار چیه؟ اگه واقعا برات سوال شده برو از فروم ببین دیگه شکایت کردنت واسه چیه؟ یا میان شکایت میکنن که ادمین گوتو بی مورد کرده. خب این گوتو کردن واقعا بهت آسیبی رسونده؟ یا جلوی معاملتو گرفته؟ خیلی بی انصافی هست. داره پول خرج میکنه، زمان میزاره انرژی میزاره که به یه رنک برسه. اونوقت بخاطر یه سوال بی اهمیت شما، یا اشتباه کوچیک کل زحمتاش دود میشه میره هوا. این دوستی هست که می مونه. شما با انجام این کار فقط خودتون رو پیش پلیر های دیگه و تیم کارکنان خراب میکنید ! بهشون جواب میدم مجازاتش اینه که اقای سعید طووسی میاد خونشون مهمونی @Sepehrبعد میگی برو هلپری نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 16 ساعت قبل، Asli گفته است: @Sepehrبعد میگی برو هلپری سید شما اول تیک تست رو پاس کن نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 1 ساعت قبل، Sepehr گفته است: سید شما اول تیک تست رو پاس کن نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 7 ساعت قبل، Asli گفته است: بعد میگی برو هلپری ی راه دیگه هم هست. هاستری بگیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 6 ساعت قبل، Sepehr گفته است: سید شما اول تیک تست رو پاس کن من از عمد اشتباه زدم چوم اگ پاس میکردم تو ب زور میبردی هلپری در 4 ساعت قبل، iMatin گفته است: خنده میکنی؟ در 4 ساعت قبل، 404 گفته است: ی راه دیگه هم هست. هاستری بگیر پولشو بده چشم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 2 ساعت قبل، Asli گفته است: پولشو بده چشم هاستر ۲ الان ۱۵۵ک گلد میخواد فک کنم. من که خوشم نمیاد ولی اگه یروز دلم میخواست برم استف قبلش حتما میگرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 9 دقیقه قبل، 404 گفته است: هاستر ۲ الان ۱۵۵ک گلد میخواد فک کنم. من که خوشم نمیاد ولی اگه یروز دلم میخواست برم استف قبلش حتما میگرفتم حاجی اسمت تو سرور چیه؟ 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 1 ساعت قبل، Asli گفته است: حاجی اسمت تو سرور چیه؟ خیلی وقته پلی نمیدم. Tercepin2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۶ در 17:38، 404 گفته است: سلام خدمت همه دوستان یه راست میرم سر اصل مطلب، بد نیست یکم انصاف داشته باشیم. هر روز تو فروم میبینیم که تعداد زیادی شکایت از تیم کارکنان علی الخصوص هلپرای عزیز شده که بیش از 90 درصدشون برای اذیت کردن این عزیزان هست. برای مثال /N میده و مجازات ها رو میپرسه. مگه مسئول رسیدگی به شکایاتی که میای میپرسی مجازات فلان کار چیه؟ اگه واقعا برات سوال شده برو از فروم ببین دیگه شکایت کردنت واسه چیه؟ یا میان شکایت میکنن که ادمین گوتو بی مورد کرده. خب این گوتو کردن واقعا بهت آسیبی رسونده؟ یا جلوی معاملتو گرفته؟ خیلی بی انصافی هست. داره پول خرج میکنه، زمان میزاره انرژی میزاره که به یه رنک برسه. اونوقت بخاطر یه سوال بی اهمیت شما، یا اشتباه کوچیک کل زحمتاش دود میشه میره هوا. این دوستی هست که می مونه. شما با انجام این کار فقط خودتون رو پیش پلیر های دیگه و تیم کارکنان خراب میکنید ! آها نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۶ در 17:38، 404 گفته است: سلام خدمت همه دوستان یه راست میرم سر اصل مطلب، بد نیست یکم انصاف داشته باشیم. هر روز تو فروم میبینیم که تعداد زیادی شکایت از تیم کارکنان علی الخصوص هلپرای عزیز شده که بیش از 90 درصدشون برای اذیت کردن این عزیزان هست. برای مثال /N میده و مجازات ها رو میپرسه. مگه مسئول رسیدگی به شکایاتی که میای میپرسی مجازات فلان کار چیه؟ اگه واقعا برات سوال شده برو از فروم ببین دیگه شکایت کردنت واسه چیه؟ یا میان شکایت میکنن که ادمین گوتو بی مورد کرده. خب این گوتو کردن واقعا بهت آسیبی رسونده؟ یا جلوی معاملتو گرفته؟ خیلی بی انصافی هست. داره پول خرج میکنه، زمان میزاره انرژی میزاره که به یه رنک برسه. اونوقت بخاطر یه سوال بی اهمیت شما، یا اشتباه کوچیک کل زحمتاش دود میشه میره هوا. این دوستی هست که می مونه. شما با انجام این کار فقط خودتون رو پیش پلیر های دیگه و تیم کارکنان خراب میکنید ! به به داشمون امده شما که مارو تو تاپیک هایی که میزنیم مسخره میکنی داش ما هم یک روز تورو به هم میریزیم حالا به فکر استفی نمیدونم اگر اینطوره ماهم کار تورو انجام میدیم نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ در 07:24، Mahdi91 گفته است: به به داشمون امده شما که مارو تو تاپیک هایی که میزنیم مسخره میکنی داش ما هم یک روز تورو به هم میریزیم حالا به فکر استفی نمیدونم اگر اینطوره ماهم کار تورو انجام میدیم کجا مسخره کردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ در 07:24، Mahdi91 گفته است: به به داشمون امده شما که مارو تو تاپیک هایی که میزنیم مسخره میکنی داش ما هم یک روز تورو به هم میریزیم حالا به فکر استفی نمیدونم اگر اینطوره ماهم کار تورو انجام میدیم تورو بهم میریزیم ؟ نکشیمون جومونگ در در ۱۴۰۰/۱۲/۶ در 17:38، 404 گفته است: سلام خدمت همه دوستان یه راست میرم سر اصل مطلب، بد نیست یکم انصاف داشته باشیم. هر روز تو فروم میبینیم که تعداد زیادی شکایت از تیم کارکنان علی الخصوص هلپرای عزیز شده که بیش از 90 درصدشون برای اذیت کردن این عزیزان هست. برای مثال /N میده و مجازات ها رو میپرسه. مگه مسئول رسیدگی به شکایاتی که میای میپرسی مجازات فلان کار چیه؟ اگه واقعا برات سوال شده برو از فروم ببین دیگه شکایت کردنت واسه چیه؟ یا میان شکایت میکنن که ادمین گوتو بی مورد کرده. خب این گوتو کردن واقعا بهت آسیبی رسونده؟ یا جلوی معاملتو گرفته؟ خیلی بی انصافی هست. داره پول خرج میکنه، زمان میزاره انرژی میزاره که به یه رنک برسه. اونوقت بخاطر یه سوال بی اهمیت شما، یا اشتباه کوچیک کل زحمتاش دود میشه میره هوا. این دوستی هست که می مونه. شما با انجام این کار فقط خودتون رو پیش پلیر های دیگه و تیم کارکنان خراب میکنید ! کاملا منطقی و مفید در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ در 18:36، 404 گفته است: خیلی وقته پلی نمیدم. Tercepin2 هعی روزگار در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ در 07:24، Mahdi91 گفته است: به به داشمون امده شما که مارو تو تاپیک هایی که میزنیم مسخره میکنی داش ما هم یک روز تورو به هم میریزیم حالا به فکر استفی نمیدونم اگر اینطوره ماهم کار تورو انجام میدیم داش تو بیا مطلبو دریاب چرا داری حاشیه میری؟ 1 نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در 2 ساعت قبل، 404 گفته است: کجا مسخره کردم؟ یه سری به تاپیک های من بزن مثلا شم کده نوشتی #کودکان_خود_را_از_سرور_جمع_کنید نمیدونم تو چته نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در 8 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: یه سری به تاپیک های من بزن مثلا شم کده نوشتی #کودکان_خود_را_از_سرور_جمع_کنید نمیدونم تو چته #بزرگسالان_خود_را_از_سرور_جمع_کنیم اوکه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 مسخره دوباره داش درسته من سنم کمه ولی اول به خودت نگاه کن نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در ۱ ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: ولی اول به خودت نگاه کن به کجات نگاه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2022 در ۱ ساعت قبل، 404 گفته است: به کجات نگاه کنم تخم چشم تو تخم چشم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 صحیح نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در April 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 من از تو شکایت دارم نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 در ۱ ساعت قبل، khel گفته است: من از تو شکایت دارم چه شکایتی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.