VenTuRe ارسال شده در February 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2022 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و ارض ادب خدمت شما @Ali داداش من توی 1 روز 3بار چک پیسی شدم هیچی پیدا نکردن و منو بن دادن شکایت ام کردم از Saeid که سوپروایزر قبلیه سرور که به دلیل چیت دیموت شدن خودشون شکایت رو رد کردن که خودتون میدونید دیگه تو یک بکس بودن ایشون اصلا چیزی تو سیستم من پیدا نکردن LastActivity رفتن 1ساعت درگیر بودن Everting رفتن 1ساعد درگیر بودن حتی میخواستن برام چیت بریزن بن کنن ولی من متوجه شدم و حتی میومد میزد رو صفحه بازی میگفت چرا میای بیرون؟ جالبه حالا خودشون بن شدن و دیدین که من چقدر میگفتم چیت دارن؟ @Ali بلاخره دیدید خودتون دیگه دلیله این شکایت ام اینه که من هرچی ریپورت میدادم سوپروایزر قدیم میگفتن درست بن شدی الان به ادمینی که بهش اطمینان کامل دارید گفتم، گفت دوباره شکایت کن (مدرک ام دارم) این شکایت مخفی نشه لطفا! • مدارک (فیلم یا عکس): 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 با سلام و احترام @Founder شکایت شما رد شد، در فایل های بازی شما Cheat.exe یافت شده و مدارک برای بنده ارسال شده محرومیت شما صحیح بوده. موفق و پیروز باشید. * بسته شد * 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده