Terminus ارسال شده در February 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام من دیشب با ماشین رفتم جلو بانک وایسادم و منتظر یه بنده خدایی بودم که یهو ماشین پرید من داخل ماشین F بودم و ماشین هم روشن بود اومدم حرکت کنم ماشین پرید و Carinfo/ که زدم دیدم ۱ بیمه از ماشین کم شده لطفا این باگ فیکس کنید مردم دیگه مثل سابق پول ندارن پول بیمه براشون مهم نباشه پس لطفا این باگ درست کنید با تشکر. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): متأسّفانه مدرک ندارم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من خودم جلو بانک ls این اتفاق برام افتاد حالا نمیدونم جاهای دیگه هم این باگ اتفاق میافته یا نه ولی برای من جلو باک باگ شد ممنون میشم رسیدگی کنید با تشکر. @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در February 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2022 ماشین روشن بود یا خاموش؟ و ماشین روی پله ها بود یا در پیاده رو؟ و کسی با ماشین یا بی ماشین طرف شما نبود؟ قبلش چپ نکرده بودی که ماشین آتیش نگرفته باشه و دوباره صاف شده باشه؟ و جون ماشین پر بود؟ اگه هر کدوم از این شرایطارو داشتی میشه فهمید مشکل کجاس ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در February 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 در 9 ساعت قبل، Farab گفته است: ماشین روشن بود یا خاموش؟ و ماشین روی پله ها بود یا در پیاده رو؟ و کسی با ماشین یا بی ماشین طرف شما نبود؟ قبلش چپ نکرده بودی که ماشین آتیش نگرفته باشه و دوباره صاف شده باشه؟ و جون ماشین پر بود؟ اگه هر کدوم از این شرایطارو داشتی میشه فهمید مشکل کجاس ماشین سالم بود dl زده بودم ماشین Hp 1000 بود نه چپ کرده بودن نه چیزی تو خیابون واساده بودم ماشین روشن بود تا اومدم حرکت کنم یهو ماشین پرید مثلا مثل این میمونه سوار ماشین یکی شدی و طرف از بازی میره مثل این یهو ماشین رفت بعد که carinfo زدم دیدم بعلههه یه بیمه رفت.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 اگه یکی از اینا نبود پس من کمکی نمتونم بکنم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 به احتمال زیاد ماشین شما در آب افتاده بود و از آب در آوردینش. در هر صورت اگر اینطور نیست باید نحوه اتفاق افتادن این باگ را کشف کنید و اطلاعات بیشتری بدهید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده