West ارسال شده در February 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2022 (ویرایش شده) سلام به همه با یه فکت خیلی باحال اومدم گفتم شاید شما خوشتون بیاد یه فکت هست که میگه وقتی بدن بدون جون نیکولا تسلا رو تو اتاق یه هتل پیدا کردن دست نوشته هاش مربوط به اختراع اسرار آمیز تلپورت توسط FBI مصادره شد به نظر شما تسلا به دانش تلپورت رسیده بود یه فکت دیگه درباره گیمر ها تو بازی های اول شخص مثله کالاف ,Apex و بازی های اینطوری چرا هیچ وقت کارکتر ها پلک نمیزنن یه فکت غدایی در واقع ما از میز استفاده میکنم تا غدا رو زمین نزاریم،از سفره استفاده میکنم تا غدا رو میز نزاریم و از بشقاب استفاده میکنم تا غدا رو سفره نزاریم یه فکت از روبیک وقتی مکعب روبیک ساختن درواقع خود سازندش ۱ ماه طول کشید تا خودش کامل کنه مکعب رو فکر کن مثلا مکعب ساخته بعد گفته یه ابلفضل چقدر سختههههه یه فکت از خنده اگر آدمی پوکر فیس یا همون کم خنده هستید بدونید کسایی که نمیخندن سیستم ایمنی بدن شون خیلی پایینه امیدوارم خوشتون بیاد ❤ ویرایش شده February 17, 2022 توسط West نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در February 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2022 دانلود فکط تنظ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ در 13:03، West گفته است: سلام به همه با یه فکت خیلی باحال اومدم گفتم شاید شما خوشتون بیاد یه فکت هست که میگه وقتی بدن بدون جون نیکولا تسلا رو تو اتاق یه هتل پیدا کردن دست نوشته هاش مربوط به اختراع اسرار آمیز تلپورت توسط FBI مصادره شد به نظر شما تسلا به دانش تلپورت رسیده بود یه فکت دیگه درباره گیمر ها تو بازی های اول شخص مثله کالاف ,Apex و بازی های اینطوری چرا هیچ وقت کارکتر ها پلک نمیزنن یه فکت غدایی در واقع ما از میز استفاده میکنم تا غدا رو زمین نزاریم،از سفره استفاده میکنم تا غدا رو میز نزاریم و از بشقاب استفاده میکنم تا غدا رو سفره نزاریم یه فکت از روبیک وقتی مکعب روبیک ساختن درواقع خود سازندش ۱ ماه طول کشید تا خودش کامل کنه مکعب رو فکر کن مثلا مکعب ساخته بعد گفته یه ابلفضل چقدر سختههههه یه فکت از خنده اگر آدمی پوکر فیس یا همون کم خنده هستید بدونید کسایی که نمیخندن سیستم ایمنی بدن شون خیلی پایینه امیدوارم خوشتون بیاد ❤ جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 اقا مگه شیطان از بهشت رانده نشده بود ؟ پس چجور برگشته ادم و حوا رو گول زده ؟ نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 (ویرایش شده) ما گوشیمونو میزنیم شارژ تا برق بگیره شارژ شه ولی در اصل اون برقی که میگیره شیمیایی میشه میره تو باطری یعنی شارژر گوشی توش برق نیست واسه همینه که سیم وصل نکردن که بدون باطری هم کار کنه ویرایش شده March 7, 2022 توسط Farab 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 در 8 ساعت قبل، SHEYKH گفته است: اقا مگه شیطان از بهشت رانده نشده بود ؟ پس چجور برگشته ادم و حوا رو گول زده ؟ قضیه داره در 7 ساعت قبل، Farab گفته است: ما گوشیمونو میزنیم شارژ تا برق بگیره شارژ شه ولی در اصل اون برقی که میگیره شیمیایی میشه میره تو باطری یعنی شارژر گوشی توش برق نیست واسه همینه که سیم وصل نکردن که بدون باطری هم کار کنه بنظرت با وجود پی سی و لپتاپ و مینی لپتاپ چرا باید سیم بسازن بدون برق کار کنه؟ در کل جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ در 13:03، West گفته است: کر کن مثلا مکعب ساخته بعد گفته یه ابلفضل چقدر سختههههه منم روز اولی که دیدم همین بود نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mOhAmmAdSaFa ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ در 13:03، West گفته است: سلام به همه با یه فکت خیلی باحال اومدم گفتم شاید شما خوشتون بیاد یه فکت هست که میگه وقتی بدن بدون جون نیکولا تسلا رو تو اتاق یه هتل پیدا کردن دست نوشته هاش مربوط به اختراع اسرار آمیز تلپورت توسط FBI مصادره شد به نظر شما تسلا به دانش تلپورت رسیده بود یه فکت دیگه درباره گیمر ها تو بازی های اول شخص مثله کالاف ,Apex و بازی های اینطوری چرا هیچ وقت کارکتر ها پلک نمیزنن یه فکت غدایی در واقع ما از میز استفاده میکنم تا غدا رو زمین نزاریم،از سفره استفاده میکنم تا غدا رو میز نزاریم و از بشقاب استفاده میکنم تا غدا رو سفره نزاریم یه فکت از روبیک وقتی مکعب روبیک ساختن درواقع خود سازندش ۱ ماه طول کشید تا خودش کامل کنه مکعب رو فکر کن مثلا مکعب ساخته بعد گفته یه ابلفضل چقدر سختههههه یه فکت از خنده اگر آدمی پوکر فیس یا همون کم خنده هستید بدونید کسایی که نمیخندن سیستم ایمنی بدن شون خیلی پایینه امیدوارم خوشتون بیاد ❤ نقل قول یه جوری دلمبرات تنگ شده که انگار یه قرن ندیدمت E S H G H _ Z E N D E G I M لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 گوسفند علف میخوره ماهم گوسفند رو میخوریم، یعنی ماگیاهخواریم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 (ویرایش شده) فکتی بسیار حق: دنبال کننده های کسی رو اگه توی فروم ببینید به ترتیب الفبای انگلیسیه@Ali میدونستی یا همینطوری الکی گذاشتی؟ ویرایش شده March 7, 2022 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BamoN ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 فکت شما بسیار حق بود! باتشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.