AmBerat ارسال شده در February 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2022 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود. پاسخ اشتباه و دیر جواب دادن من این سوال رو از همه ادمین ها پرسیدم و بیشترشون بهم پاسخ اشتباه دادن ولی مال اونا رو نمیزارم من دلم نمیاد ولی مجبور شدم مال اینو بزارم • مدارک (فیلم یا عکس): 1.دیر جواب دادن ۲. پاسخ اشتباه ایشون باید ۲ بار مجازات بشن هم پاسخ اشتباه هم دیر جواب داد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2022 با سلام و احترام شکایت شما رد شد ادمین مورد نظر در اخر ریپورت جواب اصلاح شده رو به شما داده اند لطفا از شکایت های بی مورد به صورت جد خودداری فرمایید در غیر این صورت طبق قوانین مکتوب به شدت برخورد خواهد شد. * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده