رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از Alireza

Destroyed

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mr.Danger.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Alireza.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام بنده به دلیل ازار و اذیت بن شدم اما به گفته علی:

محک زدن تیم استف موردی ندارد اما لطفاً موجب ایجاد اذیت و آزار نشوید. 

بنده هم با سوال های ساده تیم استف رو داشتم محک میزدم که بن شدم خواستار شدید این ادمین 

• مدارک (فیلم یا عکس): Ucp Mr.Danger

! ‌???? ??????? ????? ???? ???? 

.

.

.

.

Khata.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و احترام @iMatin

آزار و اذیت با محک زدن متفاوت هست مثلا سوال پرسیدید CMD برای پاک کردن کلن و هلپره مربوطه توضیح دادن داخل Clanhelp میتوانید مشاهده کنید اما شما سعی بر آزار تیم کارکنان داشتید و روزانه تمامی ادمین ها و هلپر هارو اذیت میکنید و میگید محک زدن مدارک به صورت کامل و تمامی لاگ های N/ و Report/ شما ارسال شد.

• نکته:

در صورت تکراره آزار و اذیت مجازات ها بر روی تمامی اکانت هاتون اعمال خواهد شد، موفق و پیروز باشید.

Staff Note

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Alireza گفته است:

با سلام و احترام @iMatin

آزار و اذیت با محک زدن متفاوت هست مثلا سوال پرسیدید CMD برای پاک کردن کلن و هلپره مربوطه توضیح دادن داخل Clanhelp میتوانید مشاهده کنید اما شما سعی بر آزار تیم کارکنان داشتید و روزانه تمامی ادمین ها و هلپر هارو اذیت میکنید و میگید محک زدن مدارک به صورت کامل و تمامی لاگ های N/ و Report/ شما ارسال شد.

• نکته:

در صورت تکراره آزار و اذیت مجازات ها بر روی تمامی اکانت هاتون اعمال خواهد شد، موفق و پیروز باشید.

Staff Note

بنده گفتم Cmd بگین نه اینکه بگه Clanhelp بزنید هلپر میتونست خودش Clanhelp بزنه و جوابو به بنده بگه با تشکر

! ‌???? ??????? ????? ???? ???? 

.

.

.

.

Khata.png

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • مؤسس

با سلام. محک زدن تیم کارکنان خوب است تا جایی که به حد مختل کردن نظم و نیروی سرور نرسد.

در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۶ در 19:11، iMatin گفته است:

بنده گفتم Cmd بگین نه اینکه بگه Clanhelp بزنید

هلپر قرار است به شما کمک کند نه اینکه برای شما زحمت بکشند. لطفاً در صورتی که "محک" می زنید به جای خسته کردن تیم تلاش به افزایش کیفیت تیم کنید در غیر این صورت با شما برخورد می شود.

شکایت شما رد شد.

بسته شد.

• دوست دارم که 2

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...