Qaribe ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من داشتم رانندگی میکردم که ایشون وسط خیابون ترمز کردن و ماشین من خورد بهشون با اینکه خودشون مقصر بودن فحاشی کردن • شاهد ها: ~~~ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در February 13, 2022 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Jepeto شکایت شما مبنی بر فحاشی رد شد. نقل قول د. زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. + بسته شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده