AmBerat ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: ایشون منو علکی بن دادن به دلیل ایجاد مزاحمت آخه چه مزاحمتی من اصلا تا الان از هیچ هلپری ادمینی شکایت نکردم فقط چند روز پیش از هلپر GodBoy شکایت کرده بودم که گوتو زد رو علی و از این کیان فقط که جواب اشتباه داد درسته من هلپمه با ریپورت زیاد میدم ولی قصدم ازارو اذیت نبود که اگر قصدم آزار و اذیت بود مثل این much فروم رو پر میکردم درسته که من هر یه ربع هلپمه با ریپورت میدم و سوال میپرسم سوالات خارج از فروم که نمیپورسم بعضی چیز ها رو نمیدونم بعد بیشتر هلپمه رپورت میدم اگه قصدم ازارو اذیت بود من فروم رو از شکایت پر میکردم اگه الان هم میخوام برام SS هارو بزارم ۱۰۰ تا SS دارم از ادمین ها و هلپر ها که نمیزارم من هیچوقت SS من از این پروفوسور شکایت کردم که نا ادالتی کرد فقط همین ۲ ۳ تا شکایتی که کرده بودم آخه چه آزار و اذیتی میشه این درست میگین که اگه شکایت میکردم از طرف من بیشتر شکایت این چیزا رو میپرسم که بدونم درسته که هلپمه رپورت میدم برا سوال میدم امروز من ۱۰ دفع رپورت دادم سر که گفتم به احسان بگید بیاد که باهاشون در مورد لیدری حرف بزنم بعد هلپمه هم بدم من سوال میکنم این چه کاریه میزنین بن میکنید لطفاً برسی شه @SFC @Ali •مدارک (فیلم یا عکس): UCP 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 با سلام خدمت شما شاکی گرامی، در 29 دقیقه قبل، AmBerat گفته است: من هر یه ربع هلپمه با ریپورت میدم و سوال میپرسم در توضیحاتتون خودتو هم گفتید هر 15 دقیقه N/ یا Helpme/ میدهید و این سوالاتی که میپرسید موجب آزار و اذیت تیمه کارکنان می شود.لطفا از این دستورات به درستی استفاده کنید تا مشکلی براتون پیش نیاید. مدارک کامل و واضح برای @SFC و @Alireza ارسال شد. موفق باشید. 1 1 You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در February 7, 2022 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 درود با سلام و درود: @AmBerat، شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه باتوجه به مدارک ارسال صحیح می باشد. باتوجه به قوانین مکتوب شده، آزار و اذیت تیم کارکنان علی الخصوص تیم هلپر ها و ادمین ها با استفاده از دستورات (Report/ و N/) به شدت ممنوع می باشد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده