Rony ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دیدم Hydra ملی بازه کامپوترو روشن کردم یه پولی بزنم به جیب اومدم پیش Hydra دیدم علیرضا و ملی اونجان، از دور انقدر صبر کردم که ملی رفت اسلیپ بعد چند دقیقه علیرضا هم رفت (با اندروید علیرضا رو فایند کرده بودم) دیدم کسی نیس هیدرا رو بلند کردم همین فیلمو قطع کردم هایدرا غیب شد و از اون بالا مثه خیار افتادم مردم گوشیو چک کردم دیدم علیرضا برگشته همونجا که هایدرا بود من یقین دارم که کاره خود alireza عه، ادمین نبودم cmd هاشو نمیدونم ولی قطعا یه سایلنت کیک یا کرش یا هرچیزه دیگه ای اگه وجود داره داده ملیو چون ملی یه پلیر معمولی بود ادمین نبود اگه زحمت نیس یه چک کنید @Ali هم قبل کارجک هم بعدش علیرضا همش پیش ملی بود... مطمعنم کاره علیرضاس • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم حجم خیلی کم : https://uupload.ir/view/avc_inshot_20220207_125929740_hdij.mp4/ عکس : 3 2 7 !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 با سلام و احترام. بنده از هیچ دستوره ادمینی در اون لحظه استفاده نکردم و مدارک نیز ارسال خواهد شد. Staff Note 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 12, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 با سلام. از طریق تاریخچه بررسی صورت گرفت و ادمین Alireza هیچ دستوری را وارد نکرده بود. شکایت رد شد. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده