این ارسال پرطرفدار است. HamedBhn ارسال شده در February 1, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. قضیه برمیگرده به 7 ماه پیش که من پست درخواست لیدری دادم مسؤل لیدر های الان و سابق همشون توی صف ناعدالتی کردن و بدترین مورد رو برای لیدری انتخاب کردن که واقعا جای تاسف داره. همشون هم خوشبختانه به فکشن گند زدن و رفتن حالا از اینا بگذریم. من چند روز پیش قبل از اینکه Kentish برکنار بشه من به @SaLiOne و @Alireza و @HosiDark پیام دادم و گفتم که من لیدری News Reporter رو میخوام و حسین دارک گفت که اسلات خالی شه بهتون پیام میدم دیروز هم که پیام دادم بهش یاداوری کنم من توی صف هستم سین کرد و اصلا جواب هم ندادن. دیروز هم که Kentish برکنار شد من به سینا گفتم که برای لیدری میخوام باهات صحبت کنم ولی متاسفانه کار داشت و بی محلی کرد و رفت توی ورلد دیگه بعدش هم اسلیپ کرد. بعد چند ساعت اومدم میبینم حسین دارک اومده کسی که شماره تلفن ثبت شده روی اکانتش به نام خودش نیست و هر لحظه میتونن اکانتش رو بازیابی کنن و فکشن رو به یغما بدن رو به عنوان لیدر صلاح دونستن و انتخابش کردن. حالا یه مورد دیگه که نظرم رو جلب کرد این هست که همین فرد چند روز گذشته توسط @Meliبا 500 FP از اقلیت اخراج شدن و جالب تر اینجا هست که هنوز 150 تا از FP های ایشون مونده لیدرهایی که شما انتخاب میکنید همشون بعد از من پست گذاشتن. الویت بندی شما اصلا صحیح نیست. نمیدونم مسولین لیدر ها چه مشکلی با من دارن اما امیدوارم هرچی هست به خودمم بگن در جربان باشم و مشکل رو حل کنم. لطفا به عمکرد ادمین ها توجه بیشتری داشته باشید! @SFC @Alireza • مدارک (فیلم یا عکس): -- ویرایش شده February 1, 2022 توسط HamedBhn . 23 1 6 1 1 و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 با سلام شما اگر صلاحیت داشتید 7 ماه طول نمیکشید تا به تیم کارکنان بپیوندید شما باید دنبال دلیل عدم صلاحیتتون بگردید نه به دنبال شکایت از مسؤلین.توضیحات لازمه برای سرپرست مجموعه داده شد. 3 1 HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 2, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2022 درود اوقات به کام: @HamedBhn، شکایت شما تایید شد. ادمین مربوطه اخطار های لازمه را دریافت کردند و در صورت تکرار به شدت برخورد خواهد شد. همچنین در نظر داشته باشید که سرپرست ها جز افراد مورد اعتماد ما می باشند و در تصمیمات خود هیچ گاه احساسات فردی را وارد موارد مدیریتی نمی کندد. بابت مشکل پیش آمده پوزش می طلبیم. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. 6 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده