Marijuana ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من نمیدونم والله یارو سر اینکه Hardware changer دارم گرفتم پاکش کردم میگه چیت داری • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک به شخص مربوطه ارسال شد 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در January 29, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 با سلام و احترام: باتوجه به بررسی های انجام شده فایل پاک شده شما دارای نرم افزار های تقلب می باشد. مدارک به موسس مجموعه ارسال شد. Staff Note: Link ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 11, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 با سلام. مدارک بررسی شد و صحیح می باشد. شکایت شما رد شد. به دلیل شکایت بی دلیل تمامی اکانت های اشتراکی شما از بازی 14 روز محروم شد. (+ 14 روز محرومیت اضافه علاوه بر Cheat) (از اینکه HardwareID شما محروم نمی شود خوشحال باشید که در صورت تکرار دیگر نمی توانید با کامپیوتر و سخت افزار خود وارد بازی شوید) 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده