این ارسال پرطرفدار است. MILADemon ارسال شده در January 28, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کاپایی که انلاین بودن و دیدن • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. در چت /R در حال چت کردن بودیم که بنده اشتباهی در چت /D پیام ارسال کردم. در چت من نه توهینی صورت گرفت نه جر و بحثی! طبق قوانین مجازات من FW نیست AV میتونه داشته باشه.همینطور بعد این اتفاق پیش مسئول لیدرا که بهم fw داده رفتم. حتی حاضر نبود جواب سوالمو بده. ریپورت میدم اسمشونو میارم میگن رجکت میکنن میگن فوروم پیام بده. با کلی دردسر که رفتم پیشش گوتو میکنه جای دیگه ادمین بقلیشونم میگه ادمینه دلش بخواد FP80 هم میکنه. واقعا زیبا نیست؟از بحث اصلی دور نمیشم مجازات پیام اشتباه من FW نبوده! • مدارک (فیلم یا عکس): به ادمین مربوطه ارسال شد 20 3 2 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 با سلام و احترام. چت دپارتمانت جایه شوخی و مسخره بازی نیست که چت خود را اعلام کنید و بعدش Wrong بگید. مدارک ارسال شد موفق و سربلند باشید. Staff Note @Ali 2 2 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 5, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 درود اوقات به کام: @MILADemon، شکایت شما تایید شد. اخطار های لازمه داده خواهد شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده