Sanaka ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من داخل فکشن بودم و فحاشی کردم ایشون به دلیل توهین به ادمین 6 روز بن کردن و طبق گفته هایه @SFC ایشون نباید بن میکردن و فقط باید از فکشن مجازات میکردن، بعد من اکانت خودم رو آنبن کردم و از فکشن هم مجازات (اخراج با 80FP) شدم اینطوری من 2 بار مجازات شدم! و قرار بوده فقط 1 بار مجازات بشم.امیدوارم عادلانه به شکایت بررسی بشه!@Ali @Meli • مدارک (فیلم یا عکس): UCPBanlogFactionLog 1 ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در January 21, 2022 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 درود اوقات به کام: @DeFiNiTiVe، شکایت شما تایید شد. همچنین در نظر داشته باشید که مجازات اصلی شما اخراج از اقلیت بود که به درستی اعمال شده است. باتوجه به رفع محرومیت از سوی خود شما، صحبت های لازمه برای بازگرداندن طلای مصرفی با پشتیبان مجموعه صورت خواهد گرفت. اخطار های لازمه به ادمین مربوطه داده شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده