iCeT ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 (ویرایش شده) سلام ی باگی هست که وقتی میری جایه ماشیم هایه اموزش رانندگی رنگش فرق داره بعد چند وقت بازی رنگش سیاه میشه ولی وقتی تو همون زمان با یه اکانت دیگه میری رینگش فرق داره این باگ به خاطر ماد هایی هم که ریختم نیست چون قبلا هم ی بار اینجوری شده بود و اون موقع بازی خام خام بود و این باگ در خانه پشته LSPD هم هست که ماشین هایه زیادی اونجا هست. @Meli@SFC@Ali ویرایش شده January 20, 2022 توسط A3HKAN 2 ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 یه گزینه توی F9 هست مربوط به راهنما زدن Infernus هست اسمشو یادم نیست اونو خاموش کن از بازی برو بیرون و برگرد درست میشه حتی اگه بری HQ VLA میبینی ماشین ها سیاه شدن خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در 5 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: یه گزینه توی F9 هست مربوط به راهنما زدن Infernus هست اسمشو یادم نیست اونو خاموش کن از بازی برو بیرون و برگرد درست میشه حتی اگه بری HQ VLA میبینی ماشین ها سیاه شدن ImVehFt بود فک کنم 1 .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 IVF رو خاموش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در January 21, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در 1 ساعت قبل، Mahi گفته است: IVF رو خاموش کنین در 2 ساعت قبل، iMahDi گفته است: ImVehFt بود فک کنم در 2 ساعت قبل، Shxyan گفته است: یه گزینه توی F9 هست مربوط به راهنما زدن Infernus هست اسمشو یادم نیست اونو خاموش کن از بازی برو بیرون و برگرد درست میشه حتی اگه بری HQ VLA میبینی ماشین ها سیاه شدن اها ممنون. ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 باگ نیست این|: 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 باگ ع چون اون رو آن میکنی ماشین های رنگ گلدی سیاه میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 واسه من این اتفاق افتاد یه مد ماشین ریختم اینجوری شد لانچر دوباره نصب کردم درست شد شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 باگ ImVehFt. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده