رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Bug ماشین های اموزش رانندگی کنار فرودگاه

iCeT

ارسال‌های توصیه شده

سلام ی باگی هست که وقتی میری جایه ماشیم هایه اموزش رانندگی رنگش فرق داره بعد چند وقت بازی رنگش سیاه میشه 

ag-sa-0099_3qda_thumb.jpg

ولی وقتی تو همون زمان با یه اکانت دیگه میری رینگش فرق داره

ag-sa-0100_oxrj_thumb.jpg

این باگ به خاطر ماد هایی هم که ریختم نیست چون قبلا هم ی بار اینجوری شده بود و اون موقع بازی خام خام بود 

و این باگ در خانه پشته LSPD هم هست که ماشین هایه زیادی اونجا هست.

ag-sa-0101_njdr_thumb.jpg

ag-sa-0102_rmoy_thumb.jpg

@Meli@SFC@Ali

ویرایش شده توسط A3HKAN
  • هاها 2

⚜                                                                                                             ⚜

iCeT.png                                                                                                                       

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه گزینه توی F9 هست مربوط به راهنما زدن Infernus هست اسمشو یادم نیست اونو خاموش کن از بازی برو بیرون و برگرد درست میشه حتی اگه بری HQ VLA میبینی ماشین ها سیاه شدن

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Shxyan گفته است:

یه گزینه توی F9 هست مربوط به راهنما زدن Infernus هست اسمشو یادم نیست اونو خاموش کن از بازی برو بیرون و برگرد درست میشه حتی اگه بری HQ VLA میبینی ماشین ها سیاه شدن

ImVehFt بود فک کنم

• دوست دارم که 1

.Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mahi گفته است:

IVF رو خاموش کنین

در 2 ساعت قبل، iMahDi گفته است:

ImVehFt بود فک کنم

در 2 ساعت قبل، Shxyan گفته است:

اها ممنون.

⚜                                                                                                             ⚜

iCeT.png                                                                                                                       

لینک به دیدگاه

باگ نیست این|:

𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MaSiH.png

AtlaS.png

.................................................................. 

Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? 

لینک به دیدگاه

:| واسه من این اتفاق افتاد یه مد ماشین ریختم اینجوری شد 

لانچر دوباره نصب کردم درست شد

‏شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو!🖤

price.png

fbi3.png.d9fd471796b34832ed115ef1c3d1d59

OverGrown.png

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...