DEANAMBROSE77 ارسال شده در September 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من دوتا شکایت تو فروم بخش اعضا داشتم و از 2 نفر فیلم میخاستم طبق قانون :شما در زمانی که در حال استفاده از تفنگ هستید حتماً از بازی خود فیلم تهیه کنید. و ایشون در شکایت ها من یکیشون اومده مجوز اصلحه طرف رو باطل کرده یکی دیگش میگه مشکلی تو فیلم شما نمیبینم بعد من اینارو تو بازی بش میگم میگه اون یکی شکایتت که dm بئد در حالیی که درخواست فیلم بوده و اون یکیشم میگه تو فیلم خودت مشکلی نیس اقا یعنی چی اینم اون دوتا پست اگه شکایتم قبول شد میخام که از اون 2 نفر درخواست فیلم بشه با این ادمینم مشکلی ندارم لازم نیس اخطار بگیره • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در September 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2017 با سلام شما خودتون 2 ثانیه فبلم دادید در کل و 5-6 دقیقه فیلم درخواست کردید فیلم خودتون ناقص بود این 1 2- بنده از تیم مدیریت سوال کردم فیلم ایشون مشکلی نداره از نظر من و ایشون گفت اگر مشکلی نداره فیلم نیاز به درخواست فیلم نیست و چون مشکلی ندیدم نو اون فیلم فقط به دلیل dm مجوز ایشون باطل شد با تشکر 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در September 15, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2017 در در 9/13/2017 در 19:16، legionkiller گفته است : با سلام شما خودتون 2 ثانیه فبلم دادید در کل و 5-6 دقیقه فیلم درخواست کردید فیلم خودتون ناقص بود این 1 2- بنده از تیم مدیریت سوال کردم فیلم ایشون مشکلی نداره از نظر من و ایشون گفت اگر مشکلی نداره فیلم نیاز به درخواست فیلم نیست و چون مشکلی ندیدم نو اون فیلم فقط به دلیل dm مجوز ایشون باطل شد با تشکر اقای محترم ین چه حرفیه میزنی؟ من درخواست 5 دیقه فیلم کردم؟ ؟؟؟؟ اینو من کی گفتم من کی چنین حرفی زدم شما مدرک بده کک من 5 دیقه فیلم خواستم هرکاری خواستی بکن چه ربطی داره شما میخای چیت رو از روی فیلم من تشخیص بدی ک میگی هیچی ندیدی روی فیلم من بنده دوتا درخواست فیلم داشتم و میخام اون 2 نفر فیلماشونو بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2017 با سلام بازیکن هیچ گونه حقی مبنی بر درخواست فیلم از بازیکن ندارد و باید ادمین مورد نظر از شخص فیلم درخواست کند! برای شکایت از بازیکن و درخواست فیلم اول فیلم شما بازبینی می شود در صورت داشتن هرگونه مشکلی از شخص مقابل فیلم درخواست میگردد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده