RadaN ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 @Holly درخواست عضویت شما تایید شد. * @Mahdizopo درخواست عضویت شما رد شد. رنک 2 ملایم نداری. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همین جوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 41 • اسم واقعی: اسگر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون اون دیگه رفته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 @Rap درخواست عضویت شما تایید شد. @WoS درخواست عضویت شما رد شد. عضو اقلیت دیگری هستی. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون اون دیگه رفته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TripleH ارسال شده در December 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت و نیم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 00:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بنا به درخواست خودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): در شهر لوس سانتوس قرار داره جای با صفاییم هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدانم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2022 @Chvrsi , @RoBBeRt درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در December 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 @Vallkyrie درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در December 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم فکشن خفنیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالیم عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بسیار زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفاقت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 @BomBImAN درخواست عضویت شما رد شد. تنبیه اقلیت دارید. @TheMachine درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاقم با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم . فکشن خفنیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه من ساخته شده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 7 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2022 اقلیت Los Santos Vagos Family تکمیل میباشد! تا اطلاع ثانوی عضو نمیپذیرد از گذاشتن پست خودداری کنید. تمامی پست های قبل و بعد از این پست نادیده گرفته خواهد شد! نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در December 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه من ساخته شده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 7 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در December 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2022 با سلام خدمت علاقه مندان ورود Los Santos Vagos Family اقلیت آماده ی پذیرش عضو فعال و واجد شرایط می باشد. تمام پست هایی که قبل از این پست ارسال شده نادیده گرفته میشود. لطفا برای عضویت درخواست خود را دوباره ارسال کنید. موفق باشید. نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در December 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2022 (ویرایش شده) نقل قول • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون.صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست ویرایش شده December 18, 2022 توسط ReVeN نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirzw ارسال شده در December 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علیرضا • اسم واقعی: 22 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم دیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام بالا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 نقل قول ^/* Old ScHooL *\^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سعی میکنم خوب باشم تا جایی که توانم میرسه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم چون باعث پیشرفتم میشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 @ReVeN درخواست عضویت شما تایید شد.@Alirzw درخواست عضویت شما تایید شد.@Astroid درخواست عضویت شما برایه اکانت های Roulette , Night._.Stalker تایید شد. 1- 2- 3- 4- نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unnamed ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه من ساخته شده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا نقل قول ♡ ♡ حال منمث ذات توعـہ ببین چقـבر خرابه ♡ ◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه من ساخته شده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 7 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
405Shooty ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: مدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نوب صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00 - 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه من ساخته شده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 7 نقل قول فراموش کارم، پیک خالیه جلوم و میگم هنو نخوردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.