Javad ارسال شده در August 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 در 5 ساعت قبل، NtXorG گفته است: چکارش داری بزار پروندش باشه ببندیم یکی دیگه باز کنیم دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 در 6 ساعت قبل، JvDAdler گفته است: ببندیم یکی دیگه باز کنیم این پروندش خوبه بزار باشه 1 وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در August 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 در 1 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: این پروندش خوبه بزار باشه فکر نکن من کم بیارم همچنان ادامه میدم تا با واکنش تمومش کنی دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۸ در 04:45، NtXorG گفته است: چکارش داری بزار پروندش باشه 1 گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XoXo ارسال شده در December 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2022 Vaghan ajibe (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) رفیق. باد باشی خاکتم. درخت باشی برگتم. چشمه باشی آبتم. هر جا باشی یادتم. (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در January 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2023 در در ۱۴۰۱/۹/۲۸ در 02:24، XoXo گفته است: Vaghan ajibe Oke ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در January 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 جالبه _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 خوب ما هم بیایم یه چند تا سوال بپرسیم @NewDay 1- اسمت چیه؟ ۲- چه ماشینی رو تو بازی دوست داری؟ ۳- رل داری؟ ۴- کی به سرور اومدی؟ ۵- چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ ۶- رفیق فابریکت تو بازی کیه؟ ۷- بای. بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 در 2 ساعت قبل، iAmirreza گفته است: خوب ما هم بیایم یه چند تا سوال بپرسیم @NewDay 1- اسمت چیه؟ ارشیا ۲- چه ماشینی رو تو بازی دوست داری؟ Vincent ۳- رل داری؟نه ۴- کی به سرور اومدی؟ اول 2021 ۵- چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ @Sepehr ۶- رفیق فابریکت تو بازی کیه؟ @Sepehr ۷- بای. بای 1 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 حق با شماست! Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در در ۱۴۰۱/۵/۹ در 01:34، RealPablo گفته است: باشه. سلام دوستان .این سوالات زیر رو افرادی که منشن میشوند هم جواب بدن.فقط میتونید 2 سوال رو پاسخ ندید!.╗══════════════════╦═══════════════════╔ 1.تا حالا چقدر سر مردم توی گیم کلاه گذاشتی ؟ (حدودی هم گفتی قبوله) دقیق یادم نی ولی کم نیس (= دیگ ادم شددم .از کی داخل گیم بشدت بدت میاد؟ خودش میدونه 3.روی کدوم یکی از استف(تیم کارکنان) ها کراش داری؟ هیچکی 4.از کدوم افرادی که داخل استف(تیم کارکنان)هستند خوشت میاد؟ زیادن 5.کدوم فرد رو اگه میتونستی جاش باشی انتخاب می کردی؟ RealAsli 6.اگه یه فکشنی(اقلیت) رو لیدریشو تا آخر عمر بهت میدادن کدومشو بر می داشتی؟ LSV-TAXI 7.اگه یک پلیرو میتونستی بن دا؛م بزنی کیو میزدی؟ دیگه 8.چقدر پول توی حسابت داری؟ 500k 9.اگه روزی اکنتت هک شه چیکار میکنی؟(اولین قدم) ریکاوری 10.اگه صاحب آرساکیا بودی چیکار میکردی برای سرور؟(از الان به بعد) فیش و میاوردم همیشه Quest های مختلف میاوردم مث عید اینا 11.اگه توی سرور بهت 500 میلیون پول بدن چیکار میکنی؟(اولین قدم یا برنامت برای آینده) قرض رفیقمو میدم 2 ساله 10 میلشو نگرفته 12.آیا پیشنهاد بهت بدن از آرساکیا خداحافظی میکنی؟(فقط آره یا نه) رفته بودم تازه اومدم╝═══════════════════════╩════════════════════════╚@Nova@Mohammadhasan @AlenLion@Virgil@Sobi@Elone@CanT@GodWorld@Proofessor@Gibson@Fru@404@Umbrella234@Radan@SpiD@RoseRain@Dnis@Roi@iArash@CaKe@parsa1519@Owj@RoHaM@Wampire@Maichel@Sanaka@iLOVEU@Owner@Holly@Rony@BlueFox !! ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 09:54، Sharden گفته است: به شتر مرغ نر چی میگن اول مرغ بود یا تخم مرغ؟ به سی تا روسسه ای که رفتن گرجستان چی میگن؟ همین ☺ ??????????????? Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۴ در 23:43، Arshiyam گفته است: ۵- چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ @Sepehr حتی بیشتر پدر مادرت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 در 14 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: حتی بیشتر پدر مادرت؟ این چه سوالیه آخه ??????????????? Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۹ در 00:40، Arshiyam گفته است: اگه یه روز بخوای بای بدی ، اموالت رو پخش میکنی یا نه؟ Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 من چرا الان دارم اینو میبینم خب خب خب نوبت من شد ۱_واقعا ۱۷۰۰نفر پروفایلتو دیدن؟ ۲_پروفایل چن نفرو مثل من به رگنار تغییر دادی؟ ۳_از کی عینکی شدی؟ ۴_منو چی سیو کردی؟ ۵_اولین صحبتت با من سر چی بود؟ ۶_دوست داری اقای هاشمی بیاد تو خوابت یا مردی که ۱۰تا هفت تیر داره؟ ۷_ بی تی اس فور اور؟ ۸_چرا به البوم بهرام گفتی ساده؟؟ ۹_چرا اینقدر گانر ضعیفی؟ ۱۰_ کوچولوووووو؟ ۱۱_اخرین پیامت به من؟ ۱۲_ بهترین رپر ایران؟ ۱۳_بهترین ترک البوم اماده باش؟ ۱۴_اخرین باری که از من فشاری شدی کی بود؟ اینارو داشته باش فعلا پسر خوب Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2023 در هم اکنون، Sepehr گفته است: من چرا الان دارم اینو میبینم خب خب خب نوبت من شد ۱_واقعا ۱۷۰۰نفر پروفایلتو دیدن؟17000 ۲_پروفایل چن نفرو مثل من به رگنار تغییر دادی؟ زیاد ۳_از کی عینکی شدی؟ 3 ماهه خودت چی عمو ۴_منو چی سیو کردی؟ ۵_اولین صحبتت با من سر چی بود؟ شکایت منو پس بگیر 2 برابر پرایط ایونت بت میدم ۶_دوست داری اقای هاشمی بیاد تو خوابت یا مردی که ۱۰تا هفت تیر داره؟نه ۷_ بی تی اس فور اور؟ نو ۸_چرا به البوم بهرام گفتی ساده؟؟ اشتباه خوب بهتر بود ۹_چرا اینقدر گانر ضعیفی؟ برای تونل سخره هم کوچیکه ۱۰_ کوچولوووووو؟ کوچوووولوووو ۱۱_اخرین پیامت به من؟ NSFW ۱۲_ بهترین رپر ایران؟ پیشرو ۱۳_بهترین ترک البوم اماده باش؟ استثنائی ۱۴_اخرین باری که از من فشاری شدی کی بود؟ نمیدونم اینارو داشته باش فعلا پسر خوب چه پسری هستی بالام جان در در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 22:19، CyberDyne گفته است: حتی بیشتر پدر مادرت؟ نه دیگ بالام جان در در ۱۴۰۲/۱/۲۴ در 18:30، Sijal گفته است: اموالی هم ندارم ولی نه ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۸ در 22:09، Arshiyam گفته است: اموالی هم ندارم ولی نه مشتی رو کن Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 34 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: مشتی رو کن 100k ام رو رو کنم حالت خراب میشه 2 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در 2 ساعت قبل، Arshiyam گفته است: 100k ام رو رو کنم حالت خراب میشه Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، Arshiyam گفته است: رویای من رپ بود نه پول ویرایش شده April 19, 2023 توسط Sepehr Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujiro ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱ در 22:24، Sharden گفته است: به شتر مرغ نر چی میگن اول مرغ بود یا تخم مرغ؟ به سی تا روسسه ای که رفتن گرجستان چی میگن؟ همین ☺ ?????? ?????’? ?????? ???? ??????? ???????.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ در 23:41، LuTi گفته است: خب خودمم شرکت کنم بنازم 1 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 ۱_ سلام؟ ۲_ خوبی؟ ۳_ چه خبرا؟ ۴_ منو میشناسی؟ ۵_ میدونم نمیشناسی ۶_ چطوری با آرساکیا آشنا شدی؟ ۷_ چقدر پول داری تو بازی؟ ۸_ کدوم ماشین بازی؟ ۹_ کدوم ماشین واقیعت؟ ۱۰_ نظرت در مورد بنز در بازی؟ ۱۱_ پلاک گلدی خوبه؟ ۱۲_ اگه مالک آرساکیا بودی چیکار میکردی؟ اولین قدم ۱۴_ چیت زدی تا حالا؟ حال میده؟ ۱۵_بعد از آرساکیا کدوم گیم؟ ( آنلاین/آفلاین هر کدوم میگی بگو فرق نداره) ۱۶_سوالام خوبه؟ ۱۷_ مزاحم که نیستم؟ ۱۸_ bb? فعلا خداحافظ ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده