Destroyed ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در پایین ذکر میشه • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام ایشون میاد مجازات استفاده از Triner رو میپرسم که در فروم نیست و من مجاز به حفظ اون نیستم 2.ایشون میاد سوال رو طرح میکنه و رنک رو نمیگه ولی وقتی جواب دادم میگه این رنک دو بود من از کجا بدونم این رنک 2 بوده. 3.در اینجا باید 0/5 Av میگرفتم چون نصف سوال رو پاسخ داده بودم https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0752_lrob.jpg 2 ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @iMatin شکایت شما تایید شد. لیدر مربوطه مجازات خواهند شد. ایشان موظفند که مجدد از شما تست ورود به اقلیت بگیرند. +موفق باشید. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده