Destroyed ارسال شده در January 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2022 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون ۲ روز هست که پست هارو اکسپت نکرده و طبق گفته های ادمین باید مجازات شه و اینکه ایشون همه لخش هارو برسی کرده به جر در خواست عضویت • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست عضویت امداد گران 1 1 ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم. @iMatin اول از همه اقلیت پیراپزشکان دارای 13 جا هستش و باید به حد کافی درخواست داده بشه تا پستارو تائید کنم. (پست ها بررسی شده ولی تائید/رد نه) دوم بنده به عنوان لیدر اقلیت صلاح دونستم تا زمانی که به تعداد کافی برای اقلیت درخواست ندهند نسبت به عضوگیری اقدامی نکنم. سوم شما هنوز حتی در اقلیت بنده هم حضور ندارید دخالت در سیاست های مدیریتی من جای خود داره. (اعضای اقلیت من در حد مشاوره حق دخالت دارند) و در آخر به زودی پست های ورودی تائید/رد میشوند آماده تست باشید. 5 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @iMatin شکایت شما رد شد. لیدر مربوطه منتظر بودن تا تعداد درخواست های عضویت به حد نصاب برسد. همچنین ایشان در اسرع وقت اقدام به قبول کردن درخواست های عضویت کردند. +موفق باشید. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده