OverGrown ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 قراره توی هر قسمت یکی از مطالب حقوقی بند قانون رو براتون به اشتراک بگذارم و هم اطلاعات عمومیتون بره بالا هم نظرتونو در موردش بگید. * آیا رضایتنامهای که پزشکان قبل از عملجراحی میگیرند، اتفاقاتی که ممکن است در طول جراحی پیش بیاید را شامل میشود؟* *✍در صورت رضایت دادن میشود از پزشک شکایت کرد؟* *پاسخ* رضایت یا برائت در واقع اجازه بیمار به پزشک برای انجام عمل جراحی است و به معنای آن نیست که هر اتفاقی را شامل گردد. در صورتی که به دلیل تقصیر پزشک اتفاقی برای بیمار پیش بیاید، حتی اگر برائت هم گرفته شده باشد مسئولیت وجود دارد و پزشک ضامن دیه است. در صورتی که پزشک در عمل جراحی موجب صدمه و تلف بیمار گردد ولی اعمالش با موازین پزشکی مطابق باشد مسئولیت ندارد حتی اگر برائت نگرفته باشد. بنابراین ملاک اصلی در تعیین مسئولیت، قصور پزشک میباشد نه برگه رضایت نامه. بیمار میتواند از پزشک معالج شکایت نماید. در این صورت پس از طرح موضوع در دادسرا به دستور مقام قضایی، پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد و در صورت اثبات تقصیر پزشک ایشان به پرداخت دیه محکوم میشوند. نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در ۱ ساعت قبل، OverGrown گفته است: قراره توی هر قسمت یکی از مطالب حقوقی بند قانون رو براتون به اشتراک بگذارم و هم اطلاعات عمومیتون بره بالا هم نظرتونو در موردش بگید. ایده جالبیه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 11 ساعت قبل، Sepehr گفته است: ایده جالبیه ❤❤❤ نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 18 ساعت قبل، OverGrown گفته است: قراره توی هر قسمت یکی از مطالب حقوقی بند قانون رو براتون به اشتراک بگذارم و هم اطلاعات عمومیتون بره بالا هم نظرتونو در موردش بگید. * آیا رضایتنامهای که پزشکان قبل از عملجراحی میگیرند، اتفاقاتی که ممکن است در طول جراحی پیش بیاید را شامل میشود؟* *✍در صورت رضایت دادن میشود از پزشک شکایت کرد؟* *پاسخ* رضایت یا برائت در واقع اجازه بیمار به پزشک برای انجام عمل جراحی است و به معنای آن نیست که هر اتفاقی را شامل گردد. در صورتی که به دلیل تقصیر پزشک اتفاقی برای بیمار پیش بیاید، حتی اگر برائت هم گرفته شده باشد مسئولیت وجود دارد و پزشک ضامن دیه است. در صورتی که پزشک در عمل جراحی موجب صدمه و تلف بیمار گردد ولی اعمالش با موازین پزشکی مطابق باشد مسئولیت ندارد حتی اگر برائت نگرفته باشد. بنابراین ملاک اصلی در تعیین مسئولیت، قصور پزشک میباشد نه برگه رضایت نامه. بیمار میتواند از پزشک معالج شکایت نماید. در این صورت پس از طرح موضوع در دادسرا به دستور مقام قضایی، پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد و در صورت اثبات تقصیر پزشک ایشان به پرداخت دیه محکوم میشوند. جون وکیل پایه 1 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 3 دقیقه قبل، FBI گفته است: جون وکیل پایه 1 نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeTiS ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 وکیل نقل قول با هرکی مثل خودش.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 22, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 انتظار داشتم یکم بحث کنید سرش مثل اینکه علاقه ای ندارید. نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harir ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ در 23:29، OverGrown گفته است: بیمار میتواند از پزشک معالج شکایت نماید منم امروز دقیقا داشتم به این موضوع فکر میکردم ولی حوصله گشتن دنبال جواب و نداشتم خیلی ممنون برای اطلاع رسانیت. پ.ن: به نظر من این قانون،قانونِ کامل و خوبیه که هم،باعث میشه پزشک دقت کنه هم اگر بیمار به دلیل هاد شدن مریضیش از دنیا رفت پزشک الکی مجازات نشه برای پرداخت دیه و... 1 نقل قول ⚘⤙————————————❀❀————————————⤚⚘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ در 23:29، OverGrown گفته است: قراره توی هر قسمت یکی از مطالب حقوقی بند قانون رو براتون به اشتراک بگذارم و هم اطلاعات عمومیتون بره بالا هم نظرتونو در موردش بگید. * آیا رضایتنامهای که پزشکان قبل از عملجراحی میگیرند، اتفاقاتی که ممکن است در طول جراحی پیش بیاید را شامل میشود؟* *✍در صورت رضایت دادن میشود از پزشک شکایت کرد؟* *پاسخ* رضایت یا برائت در واقع اجازه بیمار به پزشک برای انجام عمل جراحی است و به معنای آن نیست که هر اتفاقی را شامل گردد. در صورتی که به دلیل تقصیر پزشک اتفاقی برای بیمار پیش بیاید، حتی اگر برائت هم گرفته شده باشد مسئولیت وجود دارد و پزشک ضامن دیه است. در صورتی که پزشک در عمل جراحی موجب صدمه و تلف بیمار گردد ولی اعمالش با موازین پزشکی مطابق باشد مسئولیت ندارد حتی اگر برائت نگرفته باشد. بنابراین ملاک اصلی در تعیین مسئولیت، قصور پزشک میباشد نه برگه رضایت نامه. بیمار میتواند از پزشک معالج شکایت نماید. در این صورت پس از طرح موضوع در دادسرا به دستور مقام قضایی، پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد و در صورت اثبات تقصیر پزشک ایشان به پرداخت دیه محکوم میشوند. داش شما رشتت انسانیه؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 04:13، OverGrown گفته است: انتظار داشتم یکم بحث کنید سرش مثل اینکه علاقه ای ندارید. از کسی که سمپ پلی میده چه انتظاری داری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 04:35، Harir گفته است: منم امروز دقیقا داشتم به این موضوع فکر میکردم ولی حوصله گشتن دنبال جواب و نداشتم خیلی ممنون برای اطلاع رسانیت. پ.ن: به نظر من این قانون،قانونِ کامل و خوبیه که هم،باعث میشه پزشک دقت کنه هم اگر بیمار به دلیل هاد شدن مریضیش از دنیا رفت پزشک الکی مجازات نشه برای پرداخت دیه و... دقیقا امروز منم به یه نکته ای فکر کردم ولی حوصله شر نداشتم پ.ن: اگر بعضی ها دختر بودن مثل شما، الان زود تر از شما دسته ویژه میرن و @Toofan و چند تن دیگه زود تر میومدن سراغشون و... و اینطور لیدر دسته ویژه بخاطر دختر بودن تو یکی دیگرو رد نمیکردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در January 27, 2022 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 در 3 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: دقیقا امروز منم به یه نکته ای فکر کردم ولی حوصله شر نداشتم پ.ن: اگر بعضی ها دختر بودن مثل شما، الان زود تر از شما دسته ویژه میرن و @Toofan و چند تن دیگه زود تر میومدن سراغشون و... و اینطور لیدر دسته ویژه بخاطر دختر بودن تو یکی دیگرو رد نمیکردن ای کاش اینقدر ذهنتون درگیر تبعیض جنسیتی نبود و به جای چشم دوختن به پیشرفت مردم ، یکم به فکر پیشرفت خودتون بودید پ.ن: سرمون به زندگی خودمون باشه ? 1 نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harir ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 در 3 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: دقیقا امروز منم به یه نکته ای فکر کردم ولی حوصله شر نداشتم پ.ن: اگر بعضی ها دختر بودن مثل شما، الان زود تر از شما دسته ویژه میرن و @Toofan و چند تن دیگه زود تر میومدن سراغشون و... و اینطور لیدر دسته ویژه بخاطر دختر بودن تو یکی دیگرو رد نمیکردن سلام من بهتون پیشنهاد میکنم بجای کذب گویی و سرک کشیدن تو کار مردم و فکر کردن به نکاتی که به شما اصلا مربوط نیست یکم قوانین و شرایط عضویت دسته ویژه رو مطالعه کنید و یه سری هم به اخرین فرم های عضویت بزنید که کاملا متوجه شید کم کاری و تلاش کم دوستاتون و یا حتی خودن هیچ ربطی به جنسیتتون نداره کسی هم بخاطر من رد نشده. شما به هیچ وجه با ۴۸ ساعت تایم پلیتون حتی تو ۱۰ نفر اولویت تست این ماه پلیس هم قرار نمیگرفتید. به اون دوستاتونم که نتونستن بیان هم این موضوع و گوش زد کنید. 1 نقل قول ⚘⤙————————————❀❀————————————⤚⚘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 27, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 صلوات بفرستین در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 04:35، Harir گفته است: خیلی ممنون برای اطلاع رسانیت. خواهش میکنم در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 04:35، Harir گفته است: پ.ن: به نظر من این قانون،قانونِ کامل و خوبیه که هم،باعث میشه پزشک دقت کنه هم اگر بیمار به دلیل هاد شدن مریضیش از دنیا رفت پزشک الکی مجازات نشه برای پرداخت دیه و... اره بعضی جاهای قانون واقعا کامله ولی از نظر من هنوز ایراداتی هم داره که به مرور قانون های جدید جاشونو پر میکنه. در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 17:34، DARTHHOOMAN گفته است: داش شما رشتت انسانیه؟ دانشجو حقوق در در ۱۴۰۰/۱۱/۶ در 01:15، Aliherfei گفته است: از کسی که سمپ پلی میده چه انتظاری داری؟ به هر حال ممکنه یکی علاقه داشته باشه بهش مگه خودم سمپ پلی نمیدم؟ نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 در 24 دقیقه قبل، OverGrown گفته است: به هر حال ممکنه یکی علاقه داشته باشه بهش مگه خودم سمپ پلی نمیدم داداش یه چیزی میگم نگاه کن پایین در 4 ساعت قبل، Toofan گفته است: ای کاش اینقدر ذهنتون درگیر تبعیض جنسیتی نبود و به جای چشم دوختن به پیشرفت مردم ، یکم به فکر پیشرفت خودتون بودید پ.ن: سرمون به زندگی خودمون باشه ? در 4 ساعت قبل، Harir گفته است: سلام من بهتون پیشنهاد میکنم بجای کذب گویی و سرک کشیدن تو کار مردم و فکر کردن به نکاتی که به شما اصلا مربوط نیست یکم قوانین و شرایط عضویت دسته ویژه رو مطالعه کنید و یه سری هم به اخرین فرم های عضویت بزنید که کاملا متوجه شید کم کاری و تلاش کم دوستاتون و یا حتی خودن هیچ ربطی به جنسیتتون نداره کسی هم بخاطر من رد نشده. شما به هیچ وجه با ۴۸ ساعت تایم پلیتون حتی تو ۱۰ نفر اولویت تست این ماه پلیس هم قرار نمیگرفتید. به اون دوستاتونم که نتونستن بیان هم این موضوع و گوش زد کنید. @Toofan @Harir @OverGrown دوستان من متاسفم این یه هفته کمی نا خوش احوال بودم بیمار بودم بازی هم نتونستم بکنم حالم خوب نبود حرفی زدم چیزی گفتم شرمنده هستم ، خودم نبودم از @Techno @techno1 هم عذرخواهی میکنم یه شکایت کردم الکی میدونم دلخور شدن از من واقعا ابراز شرمندگی میکنم از کاری که کردم میدونم دلخور هم هستن میخوان تلافی بکن (هیچ غلطی نمیتونه بکنه ) ولی به هر حال متاسفم @Techno @techno1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در 8 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: داداش یه چیزی میگم نگاه کن پایین @Toofan @Harir @OverGrown دوستان من متاسفم این یه هفته کمی نا خوش احوال بودم بیمار بودم بازی هم نتونستم بکنم حالم خوب نبود حرفی زدم چیزی گفتم شرمنده هستم ، خودم نبودم از @Techno @techno1 هم عذرخواهی میکنم یه شکایت کردم الکی میدونم دلخور شدن از من واقعا ابراز شرمندگی میکنم از کاری که کردم میدونم دلخور هم هستن میخوان تلافی بکن (هیچ غلطی نمیتونه بکنه ) ولی به هر حال متاسفم @Techno @techno1 من تسلیمم در 9 ساعت قبل، OverGrown گفته است: صلوات بفرستین خواهش میکنم اره بعضی جاهای قانون واقعا کامله ولی از نظر من هنوز ایراداتی هم داره که به مرور قانون های جدید جاشونو پر میکنه. دانشجو حقوق به هر حال ممکنه یکی علاقه داشته باشه بهش مگه خودم سمپ پلی نمیدم؟ راضی هستید از حقوق؟ بعدش به وکالت و قضاوت ختم میشه ن؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در 7 ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: من تسلیمم راضی هستید از حقوق؟ بعدش به وکالت و قضاوت ختم میشه ن؟ دفتر اسناد رسمی وکالت مشاوره حقوقی قضاوت و زیر شاخه های دیگش نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ در 23:29، OverGrown گفته است: قراره توی هر قسمت یکی از مطالب حقوقی بند قانون رو براتون به اشتراک بگذارم و هم اطلاعات عمومیتون بره بالا هم نظرتونو در موردش بگید. * آیا رضایتنامهای که پزشکان قبل از عملجراحی میگیرند، اتفاقاتی که ممکن است در طول جراحی پیش بیاید را شامل میشود؟* *✍در صورت رضایت دادن میشود از پزشک شکایت کرد؟* *پاسخ* رضایت یا برائت در واقع اجازه بیمار به پزشک برای انجام عمل جراحی است و به معنای آن نیست که هر اتفاقی را شامل گردد. در صورتی که به دلیل تقصیر پزشک اتفاقی برای بیمار پیش بیاید، حتی اگر برائت هم گرفته شده باشد مسئولیت وجود دارد و پزشک ضامن دیه است. در صورتی که پزشک در عمل جراحی موجب صدمه و تلف بیمار گردد ولی اعمالش با موازین پزشکی مطابق باشد مسئولیت ندارد حتی اگر برائت نگرفته باشد. بنابراین ملاک اصلی در تعیین مسئولیت، قصور پزشک میباشد نه برگه رضایت نامه. بیمار میتواند از پزشک معالج شکایت نماید. در این صورت پس از طرح موضوع در دادسرا به دستور مقام قضایی، پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد و در صورت اثبات تقصیر پزشک ایشان به پرداخت دیه محکوم میشوند. مثل همیشه فکرای جالب و خوب . نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 00:35، Aliherfei گفته است: داداش یه چیزی میگم نگاه کن پایین @Toofan @Harir @OverGrown دوستان من متاسفم این یه هفته کمی نا خوش احوال بودم بیمار بودم بازی هم نتونستم بکنم حالم خوب نبود حرفی زدم چیزی گفتم شرمنده هستم ، خودم نبودم از @Techno @techno1 هم عذرخواهی میکنم یه شکایت کردم الکی میدونم دلخور شدن از من واقعا ابراز شرمندگی میکنم از کاری که کردم میدونم دلخور هم هستن میخوان تلافی بکن (هیچ غلطی نمیتونه بکنه ) ولی به هر حال متاسفم @Techno @techno1 شرم آوره خجالت آوره خاک به سرم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.