Hoseineblis ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: بعضی از اعضای فکشن شاهد بودن • توضیحات: من و ساب لیدر (Renaissance) با هم رفاقت داشتیم و من از روی صمیمیت بهش میگفتم (پسرم) و بعد این که با هم به مشکل خوردیم به خاطر این حرفی که بهش زده بودم من رو fp80 کرد. من از هر ادمینی تو سرور پرسیدم که این کلمه (پسرم) فحاشی شدت بالا حساب میشه؟ میگفت نه اصلا توهین حساب نمیشه. خودش هم همین حرف رو همیشه بهم برمیگردوند. اگه امکانش هست price مجازات نشه چون خبر نداشت و افلاین بود فقط به اقلیت برگردم • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Hoseineblis شکایت شما رد شد. عملکرد ساب لیدر مربوطه صحیح بوده است. +موفق باشید. +بسته شد. 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده