West ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام و درود من به خاطر اینکه لیدر بشم و یا وارد استف بشم گفتن باید اخلاق و رفتار درست کنی منم از ماه 2021/6 هیچ کار غیر اخلاقی انجام ندادم بعد گفتن باید صبور باشی تا ملی بیلد صحبت کنیم ملی تو AgTea پیام دادم وارد بازی شد و صحبت کرد با مسئولین بعد یه مدت نمیدونم به چه اساسی و چه شکایتی به من میگن به خاطر کلاهبرداری محرومی از تیم کارکنان ولی مطمعن ام ملی این چیز نگفته که من محروم باشم قصد من اینه مشخص بشه کی من مجاز به ورود به تیم کارکنان ام چون مسئولین جوابی به من نمیدن و تا ریپورت میدم میگن AgTea یا Forum حالا به بخش لیدری میزاریم کنار چرا تو بخش هلپری Ebi میگه من از تو خوشم نمیاد به خاطر این بهت هلپری نمیدم واقعا عجیبه! • مدارک (فیلم یا عکس): ارسال شد @SFC ویرایش شده January 3, 2022 توسط West . 1 Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در January 5, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 درود اوقات به کام: @West، شکایت شما رد شد. توضیحات لازمه در پیام خصوصی مکتوب شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده