Ellery ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 سلام من علی هستم و این تاپیک برای اوناییکه میخوان یکم با هم صحبت کنن. به من بگید (دل به خواهی) که برای آیندتون چه ایده هایی دارید و دوست دارید که در 10 سال آینده به چه موقعیتی رسیده باشید؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 درحال فکر کردن... در 16 دقیقه قبل، Afsha گفته است: درحال فکر کردن... یافت نشد. نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 1, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 در 10 دقیقه قبل، Ali گفته است: منظورت از R چیه علی؟ RD? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 در 1 ساعت قبل، Ali گفته است: میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 در 5 ساعت قبل، Ellery گفته است: سلام من علی هستم و این تاپیک برای اوناییکه میخوان یکم با هم صحبت کنن. به من بگید (دل به خواهی) که برای آیندتون چه ایده هایی دارید و دوست دارید که در 10 سال آینده به چه موقعیتی رسیده باشید؟ اگر بچسبم کتاب انشاالله ب ی جایی میرسم ولی تنبلیم مشه 1 نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 1, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 Arsacia game:بزرگ و قوی role play game:ضعیف؟ همچین برداشتی داشتم و گمان میکنم علی میخواد بگه 10 سال دیگه AGSAMP میاد بعد من با مدرک فوق لیسانس میام بازیش میکنم در 5 ساعت قبل، Ali گفته است: نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: مفهوم R رو نمیفهمم نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 11:08، Ellery گفته است: سلام من علی هستم و این تاپیک برای اوناییکه میخوان یکم با هم صحبت کنن. به من بگید (دل به خواهی) که برای آیندتون چه ایده هایی دارید و دوست دارید که در 10 سال آینده به چه موقعیتی رسیده باشید؟ رسیدن به شغل مورد علاقه پلیس راهنمایی رانندگی یا وکیل پایه یک دادگستری نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: منظور راک استاره همینو میخوام❤ 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: فکر کنم ag لانچره R سمپع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: AG RP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Magnet ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: AG is kingggggggggggggg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: یه تنه کل تاپیکو عوض کردی نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در January 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، Ali گفته است: آرساکیا گیم: گودرتمنند و گوی راکستار: ضعیفمند و ناگوی (دوستان گل اون R* راکستاره) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ در 20:24، Sepehr گفته است: منظور راک استاره همینو میخوام❤ عه؟؟ سم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 12:58، ArSaCiA گفته است: مونده تا برسن. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.