Tabriz ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 سلام و عرض خسته نباشید. لطفا پول jobهارا بیشتر کنید چون مثلا کسی الان بخواد یک خانه بگیره باید حداقل ۳روز کار بکنه و پول بیمه ماشین رو نمیشه در اورد مثلا ۹۱۰۰۰$پول بیمه ماشینم خب اگه من پرمیوم کنم تو هر دور ۱۳kمیده و هر دور حداقل ۱۰دیقه طول میشکه و من باید ۷دور برم که میشه یک ساعت و ده دیقه اونم باید بدون توفق یا اینک کرش نشیم یا یکی نزنه ماشینمون رو بترکونه و اگه بترکونه که خیلی طول میکشه و اگه میشه قیمت و زمان کار ماهی گیری رو بر گردونین و خیلی از دوستام سر قیمت نا عادلانه سرور از سرور رفتن 1 ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 ? Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 @SFC (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم - هست. به تازگی افزایش یافته دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده