Amino ارسال شده در December 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: بنده از BuTLeR شکایت کردم پستم سه روز دیرتر از بقیه ی پست ها اکسپت شد (چون آشنای @EBi بود باید رفرال پیدا میکردن) بعد یه SW گرفت بخاطر شکایت بنده باید دوتا SW میگرفت یکی برای جواب ندادن به سوال و یکی هم برای CH/ الکی. داخل بازی هم به Ebi گفتم گفت که برو فروم شکایت کن (شما کسی رو هلپر میکنی باید اون تایم اکتیویتی رو که میزنه رو حداقل سوال هایی که ازش پرسیده میشه رو جواب بده) وقتی اکیپی Staff رو میگیرن همین میشه (رد شدن این شکایت هم همینو ثابت میکنه) • مدارک (فیلم یا عکس): پست شکایت از BuTLeR 1 1 4 It's Hard Not To HateWhen They Break Your Spirit And Take Pleasure In Watching You Bleed, Hate Is The Only Feeling That Makes Sense. But I Know What Hate Does To A Man, Tears Him Apart, Turn Him Into Something He's Not, Something He Promised Himself That He'd Never Become لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 31, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 درود اوقات به کام: @Amino، شکایت شما رد شد. ادمین مربوطه منتظر پاسخ از طرف من بوده است و به همین سبب پاسخگویی طول کشیده است. همچنین در نظر داشته باشید که هلپر مربوطه مجازات شده اند. بابت تاخیر در پاسخ گویی پوزش می طلبیم. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده