LuTi ارسال شده در December 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: با سلام من مرخصی گذاشتم و Acc هم شد ولی ایشون تا دیدن من آنلاین نیستم(مرخصی گذاشته بودم Acc هم شد!) منو 80fp کردن تقاضای برگشت به اقلیت و مجازات لیدر مربوطه • مدارک (فیلم یا عکس): Ucp , NDGamer87 درخواست مرخصی تاکسی ویرایش شده December 29, 2021 توسط AleNDeLoN LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در December 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2021 با سلام و احترام. شکایت شما رد شد، عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده. نقل قول اعضای تازه وارد که به تازگی اولین هفته خود در اقلیت را سپری می کنند اجازه گرفتن مرخصی را ندارند. * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده