AsirAm ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلم یه نیک 17 رقمی یا 18 رقمی بسازین و تویه یه کلن 3 حرفی مثل [ABC] invite کنید بعد ریکانکت بدین میبینین که میگه نیک شما خاعلی بلنده و اجازه نمیده برین تو اکانتتتون - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من صاحاب سرورم؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 (ویرایش شده) وقتی که با لانچر لاگین میکنی تگ کلن رو میزنی؟ اطلاعات بیشتر بده ویرایش شده December 28, 2021 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 21:46، RevelatioN گفته است: هان؟ ببین الان نیک من 17 حرفی هس اگه توی یه clan 3 حرفی مثل LFG اد شم وقتی لاگین میشم هیچ اروری نمیده ولی وقتی که من بخام یه ریلاگ کنم ارور میده که انگار نیک من خیلی طولانیه و باید کم بشه و باید محدودیت تگ کلن برداشته شه انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2022 در 22 ساعت قبل، llKhll گفته است: ببین الان نیک من 17 حرفی هس اگه توی یه clan 3 حرفی مثل LFG اد شم وقتی لاگین میشم هیچ اروری نمیده ولی وقتی که من بخام یه ریلاگ کنم ارور میده که انگار نیک من خیلی طولانیه و باید کم بشه و باید محدودیت تگ کلن برداشته شه حالا بهتر شد یعنی تگ کلن رو جزو نیکنیم میزاره و میگه که نیکنیمت بلنده @Ali ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 زمانی که به سرور بر میگردید چه خطایی به شما نشان داده می شود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در ۱ ساعت قبل، Ali گفته است: زمانی که به سرور بر میگردید چه خطایی به شما نشان داده می شود؟ با سلام الان که توی کلن نیستم gtasa هم که ندارم شما یه نیک 18 رقمی بساز مثل من بعد اینوایت کن یه کلن ریلاگ کن میبینی چی میگه انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 باگ سمپ. راه حلی به جز محدود کردن تعداد کاراکتر های اسم نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده