CaKe ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 سلام خسته نباشین, دیروز نمیدونم چی شد لانچرم اجرا نمیشد, رفتم دوباره نصبیدم دیدم کادر چت کردن نیست, چرا؟! درست شد SAMP رو دوباره نصبیدم اگر این مشکل براتون پیش اومد SAMP رو دوباره بنصبید 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 آها نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
Nicolay ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 این بده!!! نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
seprooz123 ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 13 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: این کارا اسمش مشخصه نقل قول لینک به دیدگاه
Nicolay ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در ۱ ساعت قبل، seprooz123 گفته است: این کارا اسمش مشخصه هان؟ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه
Beigi ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 18 ساعت قبل، CaKe گفته است: خووووبیبببی نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 29 دقیقه قبل، NimaB گفته است: خووووبیبببی ژایلنت ارمی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 (ویرایش شده) در 22 ساعت قبل، CaKe گفته است: اگر این مشکل براتون پیش اومد SAMP رو دوباره بنصبید نه، اولاً از طرف حزب الله محترم درود میفرستم! و اصل مطلب: مشکل به خاطر دستکاری صاحاب سیستم یا نرم افزاری به SAMP.saa "یا" Sampgui.png + Mouse.png در محل بازی هست. با تغییر Sampgui محیط کاربری سمپ و با تغییر Mouse ماوس سمپ تغییر میکنه؛ اگه فایل مخرب یا بدون دیتا باشه طبق عکسی که از بازی داده شده حالت کاربری سمپ دیده نمیشه. ویرایش شده December 24, 2021 توسط iErfaN 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۳ در 17:33، iErfaN گفته است: مشکل به خاطر دستکاری صاحاب سیستم یا نرم افزاری به SAMP.saa "یا" Sampgui.png + Mouse.png در محل بازی هست. با تغییر Sampgui محیط کاربری سمپ و با تغییر Mouse ماوس سمپ تغییر میکنه؛ اگه فایل مخرب یا بدون دیتا باشه طبق عکسی که از بازی داده شده حالت کاربری سمپ دیده نمیشه. نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
GOVERNMENT ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 18:37، CaKe گفته است: سلام خسته نباشین, دیروز نمیدونم چی شد لانچرم اجرا نمیشد, رفتم دوباره نصبیدم دیدم کادر چت کردن نیست, چرا؟! درست شد SAMP رو دوباره نصبیدم اگر این مشکل براتون پیش اومد SAMP رو دوباره بنصبید بدون کادر چت قشنگ تره خو نقل قول و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در 7 ساعت قبل، LearninG گفته است: مهدی دادا زنبوره رو میخوام نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 18:37، CaKe گفته است: سلام خسته نباشین, دیروز نمیدونم چی شد لانچرم اجرا نمیشد, رفتم دوباره نصبیدم دیدم کادر چت کردن نیست, چرا؟! درست شد SAMP رو دوباره نصبیدم اگر این مشکل براتون پیش اومد SAMP رو دوباره بنصبید مشکلش تو فایل sampgui.png هست کافیه بریزیش تو محل نصب گیمت نقل قول ツ لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در January 3, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در 11 ساعت قبل، ASHMAN گفته است: بدون کادر چت قشنگ تره خو وایی من که تار میشم در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: مشکلش تو فایل sampgui.png هست کافیه بریزیش تو محل نصب گیمت آهان خیلی ممنون نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در 13 ساعت قبل، iErfaN گفته است: مهدی دادا زنبوره رو میخوام زنبور بدردت نمیخوره نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 3, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در 23 ساعت قبل، LearninG گفته است: حق بود این عکسی که ارسال کردید اقای Wolf در 15 ساعت قبل، iErfaN گفته است: مهدی دادا زنبوره رو میخوام بیا خودم ی زنبور دارم میدم بت نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۳ در 17:33، iErfaN گفته است: نه، اولاً از طرف حزب الله محترم درود میفرستم! و اصل مطلب: مشکل به خاطر دستکاری صاحاب سیستم یا نرم افزاری به SAMP.saa "یا" Sampgui.png + Mouse.png در محل بازی هست. با تغییر Sampgui محیط کاربری سمپ و با تغییر Mouse ماوس سمپ تغییر میکنه؛ اگه فایل مخرب یا بدون دیتا باشه طبق عکسی که از بازی داده شده حالت کاربری سمپ دیده نمیشه. Google .com نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 در 13 ساعت قبل، LearninG گفته است: زنبور بدردت نمیخوره مثل خودت عسله در 11 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: بیا خودم ی زنبور دارم میدم بت نیش زنبورت کلفته شیرش هم چیکه میکنه در 3 ساعت قبل، AzaDiKhaH گفته است: Google .com ی جملشو پیدا کردی سایتشو برام بفرست نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Brutalest ارسال شده در January 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۳ در 17:33، iErfaN گفته است: نه، اولاً از طرف حزب الله محترم درود میفرستم! و اصل مطلب: مشکل به خاطر دستکاری صاحاب سیستم یا نرم افزاری به SAMP.saa "یا" Sampgui.png + Mouse.png در محل بازی هست. با تغییر Sampgui محیط کاربری سمپ و با تغییر Mouse ماوس سمپ تغییر میکنه؛ اگه فایل مخرب یا بدون دیتا باشه طبق عکسی که از بازی داده شده حالت کاربری سمپ دیده نمیشه. من که نفهمیدم ولی احسنت نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 5, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ در 14:23، iErfaN گفته است: نیش زنبورت کلفته شیرش هم چیکه میکنه حله داداش بیا اینجا میگم کاریت نداشته باشه نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه
Rager ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 18:37، CaKe گفته است: سلام خسته نباشین, دیروز نمیدونم چی شد لانچرم اجرا نمیشد, رفتم دوباره نصبیدم دیدم کادر چت کردن نیست, چرا؟! درست شد SAMP رو دوباره نصبیدم اگر این مشکل براتون پیش اومد SAMP رو دوباره بنصبید o0 نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در March 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ در 14:23، iErfaN گفته است: ی جملشو پیدا کردی سایتشو برام بفرست عضویت در لینک اول عضویت در لینک دوم عضویت در لینک سوم حزب الله هستی اگه معنیشو بدونی پ.ن: تلگرام نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.