West ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ................. • توضیحات:من امروز Wanted داشتم و از دست پلیس ام داشتم در میرفتم که نمیدونم چی شد که ادمین جیل شدم Report/ دادم و ادمین مربوطه گفت من ندیدم ولی میگن که از ساختمون پریدی پایین • مدارک (فیلم یا عکس): UCP پ.ن: ادمین مربوطه لطفا مجازات نشه در صورت اینکه خواستید مجازات کنید شکایت رد بشه. ویرایش شده December 23, 2021 توسط DeanBnjamin . Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 سلام و ارادت ممنون از لطف شما ؛ مدارک برای سرپرست عزیز ارسال شد! با آرزوی سلامتی و موفقیت ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در December 26, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 درود اوقات به کام: @DeanBnjamin، شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده