Alpachino ارسال شده در October 22, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۱۸ در 21:58، AboI گفته است: @Alpachino شاهی داداش شاهی شاه ❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Damon ارسال شده در November 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2022 امیدوارم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Willirama ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 الان 2 سال گذشته تازه امد نقل قول ___________________________________________________________________________________________________________________________ My Friends ___________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SMaRTy ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 2021 با علی صحبت کردی گفت امسال میاد الان 2023 نقل قول NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RTTcrow ارسال شده در April 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 04:17، Alpachino گفته است: سلام سلام . چند روز پیش که با علی حرف میزدم ازشون پرسیدم AgSamp امسال منتشر میشه؟ و پاسخ شون مثبت بود که از نظر من نسخه اندروید خیلی خیلی روی سرور تاثیر میذاره . چون امروزه اندروید پلیرا تعدادشون از پی سی پلیرا بیشتره و با توجه به پورت کردن آخرین نسخه سمپ به اندروید و فیکس شدن باگ های گیم از جمله نقطه ضعف اصلی Gta:Sa Android یعنی تیر اندازی و استفاده همزمان از چند دکمه میتونه پلیرای زیادی حتی از سایر گیم ها جذب میکنه ! به هر حال باید صبور باشیم تا ببینیم چی میشه اگه میشد auto aim. میاومد بهتر بود برای اندروید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 13:16، RTTcrow گفته است: اگه میشد auto aim. میاومد بهتر بود برای اندروید. بنظر من دسته متوسط مخصوص اندروید باید بیاد. چون کنار پی سی پلیر نمیتونه اندروید پلیر گانری کنه در در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 11:41، PooYAw گفته است: 2021 با علی صحبت کردی گفت امسال میاد الان 2023 حعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiraa1385 ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 04:17، Alpachino گفته است: سلام سلام . چند روز پیش که با علی حرف میزدم ازشون پرسیدم AgSamp امسال منتشر میشه؟ و پاسخ شون مثبت بود که از نظر من نسخه اندروید خیلی خیلی روی سرور تاثیر میذاره . چون امروزه اندروید پلیرا تعدادشون از پی سی پلیرا بیشتره و با توجه به پورت کردن آخرین نسخه سمپ به اندروید و فیکس شدن باگ های گیم از جمله نقطه ضعف اصلی Gta:Sa Android یعنی تیر اندازی و استفاده همزمان از چند دکمه میتونه پلیرای زیادی حتی از سایر گیم ها جذب میکنه ! به هر حال باید صبور باشیم تا ببینیم چی میشه هی ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 هعب نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 عجب ولی یه حسی داره بهم میگه تمومه دیگه تو رو خدا تموم باشه دوست دارم اینطوری فکر کنم نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در 13 ساعت قبل، iSpicy گفته است: عجب ولی یه حسی داره بهم میگه تمومه دیگه تو رو خدا تموم باشه دوست دارم اینطوری فکر کنم به گقته خودش تمومه کاراش امیدوارم همینجوری باشه در در ۱۴۰۲/۱/۳۰ در 20:21، Alpachino گفته است: بنظر من دسته متوسط مخصوص اندروید باید بیاد. چون کنار پی سی پلیر نمیتونه اندروید پلیر گانری کنه حعی تنها راه گانری میشه زیاد کردن سنس و اگه جدا باشهپ ی سی و موبایل به درد نمیخوره ک نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۲ در 19:57، iSpicy گفته است: عجب ولی یه حسی داره بهم میگه تمومه دیگه تو رو خدا تموم باشه دوست دارم اینطوری فکر کنم سلام AG SAMP از راه رسید لینک دانلود Ag5.ir/a نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 پیر شدیم نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در در ۱۴۰۱/۱/۲۲ در 22:13، Aboll گفته است: ۵۰ سال بعد انشااله نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 2021 علی گفته که AG:SAMP میده 2023 به ضور اونم نسخه اندروید دوستان اگه AG:SAMP کامپیوتر هم کامل بشه بازم مشکلات سرور برطرف نمیشه نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در 1 ساعت قبل، MohamadHosseiN گفته است: مشکلات سرور برطرف نمیشه Auto event و quest روزانه میقولی؟ نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 انشاالله درست میشه نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ehs4n ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۳۰ در 20:21، Alpachino گفته است: در در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 14:16، RTTcrow گفته است: بنظر من دسته متوسط مخصوص اندروید باید بیاد. چون کنار پی سی پلیر نمیتونه اندروید پلیر گانری کنه داش رو اندروید اصن تیری که میزنی رو نشونه نمیخوره همش سمت چپ پایین میخوره رو خود GTA sa Android هم اینجوریه xd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.