Bowler ارسال شده در September 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد فقط خدا ( اگر به او ایمان دارید ) • توضیحات: با سلام. میدونم که این شکایت بی دلیل است ولی گفتنی هارو باید گفت: من با /rep خودم رو jammer کردم . و ادمین سرور شما نمیدونم چگونه فهمیده من کجام؟؟؟ و جالبیش اینه که با Rustler میاد و بنده رو در LS کشته. ممون میشم که پارتی بازی رو بس کنید و یک بار به حرف دل پلیر ها گوش کنید. و نیاز های ان ها را بر طرف کنید. ادمین سرور باید الگو برای پلیر ها باشد. اگر قوانین هست برای همه هست اینجوری نمیشه که کسی که قوی تره زور بگه. ممنون میشم این شکایت را بخونید و به حرف دله من گوش کنیید. با تشکر: Bowler • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8305383768/gta_sa_2017_09_03_04_24_15_201.mp4.html ویرایش شده September 3, 2017 توسط Bowler بهینه سازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 با سلام ادمین مروبطه 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در September 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2017 @Bowler با سلام. مدارک به مدیریت محترم مجموعه @Danial ارسال شد. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2017 با سلام طبق مدارک ارسالی توسط ادمین مربوطه ایشان هیچ گونه تقلبی استفاده نکردند. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده