Normal ارسال شده در September 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: میخوام دلیل بن دادن که ایشون دادنو بدونم مگه من به چه ادمینی توهین کردم که این اقا منو بن دادن لطفا رسیدگی کنید ایشون با من مشکل شخصی دارن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Normal ارسال شده در September 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2017 بعدشم منظور من که اون فوشو دادم با M@7ris.hacker بود دیشب امده بو تو سرور ماشینو انداخت هوا اتیش گرفت ولی نمیدونم چرا ایشون به دلیل توهین به ادمین منو بن دادن خواهش میکنم رسیدگی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 با سلام ادمین مروبطه 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 با سلام تا کی دروغ؟ من با شما مشکل شخصی دارم؟ اصلا شما کی هستی میای خودتو معرفی کنی؟ حد اقل خط اولتو میپوشوندی پسر خوب نیاز به مدرک من نیست مدرک ایشون همه چیو ثابت میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2017 درود طبق مدارک ارسالی طرفین، فرد شاکی به ادمین توهین کرده و شما به درستی محروم شدید شکایت رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده