GodWorld ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلامی مجدد بنده چندتا سوال داشتم که نیاز به ریپورت شد و ریپورت دادم جهت راهنمایی. 1- FEnglish نادرست 2- میپرسم که گروهایی که در Forum ایجاد شده به چه دردی میخوره در جواب چت بی مورد میدن میگه که به خیلی دردها میخوره. 3- بعد دوباره سوال داشتم بازم چت بی مورد میدن که (اگه بازم سوال سخت داری بپرس) والا من چندتا سوال ساده کردم که فکر کنم یه هلپر 1 هم بتونه جواب بده! من فکر نکنم این حرفا در حده یه ادمین باشه درخواست مجازات دارم! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 1 Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در December 12, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 درود اوقات به کام: @GodWorld، شکایت شما رد / تایید شد. اخطار های لازمه به ادمین مربوطه داده خواهد شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده