RayCast ارسال شده در September 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------------------- • توضیحات: والله خودمم گیج شدم نمیدونم چی شد این آقا بهم Call دادن و شروع کردن به فحاشی بعد بدون اینکه فرصتی بدن جواب بدم که چی شده قطع کردن و بعد بلاک کردن من رو، در صورتی که من اصلا نه تنها این کاربر رو ندیدم توی بازی بلکه تاحالا یه چت هم با ایشون نداشتم و شناختی ازشون ندارم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RayCast ارسال شده در September 3, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2017 عذ ر مخوام بابت اسپم اما باید ان در در 9/2/2017 در 05:49، RayCast گفته است : • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------------------- • توضیحات: والله خودمم گیج شدم نمیدونم چی شد این آقا بهم Call دادن و شروع کردن به فحاشی بعد بدون اینکه فرصتی بدن جواب بدم که چی شده قطع کردن و بعد بلاک کردن من رو، در صورتی که من اصلا نه تنها این کاربر رو ندیدم توی بازی بلکه تاحالا یه چت هم با ایشون نداشتم و شناختی ازشون ندارم. • مدارک (فیلم یا عکس): عذر میخوام بابت اسپم اما پلیر مورد نظر اسمشو تغییر داده خواستم اسم جدیدش رو براتون بذارم اطلاعات کاربری: اینم لینک عکس تغییر اسم: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در September 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2017 (ویرایش شده) با سلام. شکایت شما پذیرفته شد (بازیکن مورد نظر 200 دقیقه Mute شد)بسته شد. ویرایش شده September 9, 2017 توسط legionkiller لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده