farbodkeoxer85 ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 من جدیدا خیلی لگ دارم، FPS ام از 40 ب بالا نمیره خیلی جاها مث PB، اف پی اسم 10 =| یکی کمک کنه در 29 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: من جدیدا خیلی لگ دارم، FPS ام از 40 ب بالا نمیره خیلی جاها مث PB، اف پی اسم 10 =| یکی کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 سیستمت چیه ؟ نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 Sahih:/ نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، DarkHell گفته است: سیستمت چیه ؟ CPU:AMD R7 3.4 GHz RAM:8 GB Graphic: 2G Windows:10 Pro 64 bit warzone و WoW هم پلی میدم ولی برا اونا اصن هیچجوره لگ ندارم ویرایش شده December 9, 2021 توسط farbodkeoxer85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ipArsA ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 در 9 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: CPU:AMD R7 3.4 GHz RAM:8 GB Graphic: 2G Windows:10 Pro 64 bit warzone و WoW هم پلی میدم ولی برا اونا اصن هیچجوره لگ ندارم warzone play midi miai samp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 در 41 دقیقه قبل، ipArsA گفته است: warzone play midi miai samp خیلیا اینجورین منم gta v پلی میدم ولی سمپ رو دوست دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 در 12 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: CPU:AMD R7 3.4 GHz RAM:8 GB Graphic: 2G Windows:10 Pro 64 bit warzone و WoW هم پلی میدم ولی برا اونا اصن هیچجوره لگ ندارم بازی رو کامل حذف کن دوباره نصب کن نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 در 2 ساعت قبل، DarkHell گفته است: بازی رو کامل حذف کن دوباره نصب کن کردم ولی فرقی نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۸ در 23:50، farbodkeoxer85 گفته است: CPU:AMD R7 3.4 GHz RAM:8 GB Graphic: 2G Windows:10 Pro 64 bit warzone و WoW هم پلی میدم ولی برا اونا اصن هیچجوره لگ ندارم با این سیستم چجوری میتونی اف پی اس 40 بگیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 15 ساعت قبل، AnanaS گفته است: با این سیستم چجوری میتونی اف پی اس 40 بگیری ینی چی؟ باید اف پی اس کمتر بگیرم یا بیشتر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 53 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: ینی چی؟ باید اف پی اس کمتر بگیرم یا بیشتر؟ با این سیستم باید بیشتر بگیری از 104 بالاتر نمیره FPS بخاطر یه مشکل ولی اونم اگه یه ماد بریزی باید تا 300 اینا بگیری 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در ۱ ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: ینی چی؟ باید اف پی اس کمتر بگیرم یا بیشتر؟ صددرصد بیشتر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 1 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: ینی چی؟ باید اف پی اس کمتر بگیرم یا بیشتر؟ Options ==> display setup ==> advanced options ==> FPS Limiter نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: با این سیستم باید بیشتر بگیری از 104 بالاتر نمیره FPS بخاطر یه مشکل ولی اونم اگه یه ماد بریزی باید تا 300 اینا بگیری کدوم ماد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 2 ساعت قبل، Luciano گفته است: Options ==> display setup ==> advanced options ==> FPS Limiter فعال کنم یا غیر فعال؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 رفیقم سیستمش ضعیف تر از منه ولی 100 تا فریم میگیره البته ویندوز 7 داره! میتونه ربطی داشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 جاهایی مثل PB اف پی اسم 8 تا میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 46 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: رفیقم سیستمش ضعیف تر از منه ولی 100 تا فریم میگیره البته ویندوز 7 داره! میتونه ربطی داشته باشه؟ Win10 تا 93fps میده فک کنم چون خودم 7 ام دقیق نمیدونم Win7 هم تا 104 میده در 49 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: در 51 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: در 53 دقیقه قبل، farbodkeoxer85 گفته است: کدوم ماد دقیق نمیدونم میگردم میدم بت ولی فک نکنم تو لانچر ران شه تو AGSAMP این مشکل برطرف شده نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 21 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: Win10 تا 93fps میده فک کنم چون خودم 7 ام دقیق نمیدونم Win7 هم تا 104 میده مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 در 6 ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: ینی چی؟ باید اف پی اس کمتر بگیرم یا بیشتر؟ داپشم ی بخش از اف پی اس به مانیتور هم هس ولی بهتره تنظیماتتو تنضیم و سینک با مانیتورت کنی و اینکه پینگ ک از نت هه هیچی نمشه کرد برای افپی اس هم متونی حالت گیم انتیویروس رو روشن کنی بعدش بری داخل بازی رزولوشن بازی رو کم کنی و از مود های افرایش رم استفاده کنی @SFC افزایش رم مورد استفاده چیت حساب میشه؟ در ۱ ساعت قبل، farbodkeoxer85 گفته است: مرسی ممن خودم با اف پی اس چارصد حالت معمولی باز میکردم در 5 ساعت قبل، Luciano گفته است: Options ==> display setup ==> advanced options ==> FPS Limiter حرف این داپشمون هم هست لیمیتر برای جلوگیری از کرش شذنه ک اونم متونی اف کنی تا بهترین بازده ر بگیری در در ۱۴۰۰/۹/۱۹ در 09:48، ipArsA گفته است: warzone play midi miai samp من سیستمم بتل فیلد و جیتی وی هم میکشه ولی از فضای سمپ با رفقا بیشتر خوشم میاد چون رفیقام سیستمشون وی نمیکشه مود میری زم گرافیکو میبرم بالا میام سمپ Ez نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farbodkeoxer85 ارسال شده در December 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: داپشم ی بخش از اف پی اس به مانیتور هم هس ولی بهتره تنظیماتتو تنضیم و سینک با مانیتورت کنی و اینکه پینگ ک از نت هه هیچی نمشه کرد برای افپی اس هم متونی حالت گیم انتیویروس رو روشن کنی بعدش بری داخل بازی رزولوشن بازی رو کم کنی و از مود های افرایش رم استفاده کنی @SFC افزایش رم مورد استفاده چیت حساب میشه؟ ممن خودم با اف پی اس چارصد حالت معمولی باز میکردم حرف این داپشمون هم هست لیمیتر برای جلوگیری از کرش شذنه ک اونم متونی اف کنی تا بهترین بازده ر بگیری من سیستمم بتل فیلد و جیتی وی هم میکشه ولی از فضای سمپ با رفقا بیشتر خوشم میاد چون رفیقام سیستمشون وی نمیکشه مود میری زم گرافیکو میبرم بالا میام سمپ Ez خو داش الان راه حل داری؟ نتم مشکل نداره! ؛ الان من چ کنم بگید جان بچتون، میتونی اوم مادی رو ک میگی رو معرفی کنی دان کنم بعد GTA V سیستم نمیخواد ک روی سیستمای کمی ضعیف هم با کیفیت پایین میاره ویرایش شده December 13, 2021 توسط farbodkeoxer85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.